Αλλαγή «φρουράς» στην 1η Μεραρχία Πεζικού, στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας

Τα καθήκοντά του στην διοίκηση της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, που εδρεύει στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας, ανέλαβε χθες το πρωί ο υποστράτηγος Ζαχαρίας Βερίγος, από τον παραδίδοντα υποστράτηγο Ιωάννη Κεχαγιά, ο οποίος μετατέθηκε στην διοίκηση του Α΄ Σ.Σ., στην Κοζάνη.


Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου» και πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του διοικητή του Β΄ Σ.Σ. αντιστράτηγου Θεόκλητου Ρουσάκη και άλλων ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών.

Μεταξύ των παρισταμένων στην τελετή ήταν η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ο Διευθυντής της Α.Δ. Ημαθίας Αστ/κος Δ/ντης Δημήτριος Παπαχρήστου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Πύραρχος Διονύσης Συντίλας, ο διοικητής της Σχολής Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ., που εδρεύει στο Πανόραμα της Βέροιας, Αστ/κος Δ/ντης Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης, απόστρατοι και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας, καθώς ο νέος διοικητής έλκει την καταγωγή του από το νομό Λασιθίου της Κρήτης.


(Στην φωτογραφία, από αριστερά: Ο παραδιδών Υποστράτηγος Ιωάννης Κεχαγιάς,  ο διοικητής Β' ΣΣ αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης, ο παραλαμβάνων υποστράτηγος Ζαχαρίας Βερίγος)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο