Η "πολιτισμένη" Βέροια που κρύβει επιμελώς τις πομπές της...


Η "πολιτισμένη" Βέροια που κρύβει επιμελώς τις πομπές της... 

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι των οδών Αγ. Αντωνίου και Βερμίου στη Βέροια, το απόγευμα της Τετάρτης (30/10), γύρω στις 6 μ.μ., όταν είδαν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από εγκαταλελειμμένο σπίτι, επί της οδού Βερμίου, στο οποίο βρίσκει στέγη κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικά οχήματα και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όπου διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για πυρκαγιά, αλλά για αναμμένη σόμπα χωρίς μπουρί...

Την κοπέλα έβγαλαν έξω πυροσβέστες και αστυνομικοί και την οδήγησαν στο τμήμα, από όπου αποχώρησε γύρω στις 11 μ.μ. της ίδιας μέρας.

Η συγκεκριμένη κοπέλα, η Στέλλα, είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι αυτό που λέγεται "Πρόνοια", δεν έχει εφαρμογή στην περιοχή.

Πρόκειται για μία κοπέλα με ειδικές ανάγκες, η οποία πέφτει θύμα εκμετάλλευσης του κάθε διεστραμμένου πορνόγερου ή άλλων ανώμαλων, χρόνια τώρα. Αλλά, καμία υπηρεσία, κανένας εισαγγελέας, κανένας φορέας δεν έκανε κάτι αποτελεσματικό, ώστε να βρεθεί σε χώρο που μπορεί να της εξασφαλίσει αξιοπρεπή διαβίωση.

Είναι η σκοτεινή πλευρά της "πολιτισμένης" Βέροιας, αλλά δεν είναι πολύ... σικ να τα λέμε αυτά, μην τυχόν και χαλάσουμε το καλό... ίματζ που έχουμε ως "πόλη πολιτισμένων".

Έτσι, για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο