Επανασύνδεσαν ρεύμα λίγη ώρα πριν τη Δίκη τους (βίντεο) - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Επανασύνδεσαν ρεύμα λίγη ώρα πριν τη Δίκη τους (βίντεο)


Επανασύνδεσαν ρεύμα λίγη ώρα πριν τη Δίκη τους στη Βέροια (βίντεο)...

Λίγη ώρα πριν μεταβούν στην αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Βέροιας, την Πέμπτη (31/10), ο Νίκος Ασλάνογλου μπροστά στην κάμερα επανασυνδέει το ρεύμα στο σπίτι του συγκατηγορούμενού του, από τον οποίο έγινε και η πρώτη επανασύνδεση.

Κατά τη διάρκεια της επανασύνδεσης ήταν και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, από το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, που ήρθε από την Αθήνα, για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.


(ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην επιχειρείτε μόνοι σας οποιαδήποτε παρέμβαση στους μετρητές της ΔΕΗ, καθώς μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη ζωή σας. Μόνο εξειδικευμένα άτομα πρέπει να παρεμβαίνουν!)


1 σχόλιο:

  1. Zeno_of_Citium1/11/13, 6:13 μ.μ.

    Tζάμπα μάγκες της Αριστεράς, που αφήνει το καθεστώς για να ξεθυμαίνει το πόπολο. Άμα ήταν εθνικιστές, θα τους είχαν βγάλει τρομοκρατική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');