Έσπασε την... γκίνια η ΒΕΡΟΙΑ με νίκη - ανάσα επί του ΟΦΗ


Έσπασε την... γκίνια η ΒΕΡΟΙΑ με νίκη - ανάσα επί του ΟΦΗ...

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΒΕΡΟΙΑ στο Ηράκλειο, η οποία με γκολ του Μπεν στο 85' επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, το Σάββατο 11/1/2014.

H "βασίλισσα του βορρά" πήρε έτσι μεγάλη βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε στους 18 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν Μπούρμπος και Ζορό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, καθώς οι δύο ομάδες μόνο θέαμα δεν πρόσφεραν στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα πολλά λάθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ είχε τρεις φάσεις με τον Μπεν, από τις οποίες την μια από αυτές τις αξιοποίησε και πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Ο ΦΗ προσπάθησε μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά ήταν αργά, ενώ αγωνιζόταν και με εννέα παίκτες.

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν στο 7ο λεπτό με τον Μιλιάζες να κάνει το σουτ και τον Καντιμοίρη να είναι στην σωστή θέση και να διώχνει την μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (11') ο Περογαμβράκης ήταν αυτός που δοκίμασε με τον γκολκίπερ της Βέροιας να είναι και πάλι έτοιμος και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Στο 13' ο Καντιμοίρης μπλόκαρε με σχετική ευκολία την μπάλα από το σουτ του Όγιος και από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα.

Οι δύο ομάδες κακοποίησαν το ποδόσφαιρο χωρίς καμία υποψία φάσης, με τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα πολλά λάθη να είναι το κυρίαρχο στοιχείο.

Έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο μέχρι το τέλος του, με τις δύο ομάδες να μην ικανοποιούν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Δύο κόκκινες και γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή φάση για την Βέροια. Στο 52' ο Μπεν έκανε το σουτ, αλλά ο Φερνάντες ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 64' πάλι ο Μπεν έκανε το σουτ το οποίο ήταν άστοχο, όπως και το σουτ του Ζεζίνιο στο 67'. Στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει με το σουτ του Λαμπρόπουλου με τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες στο 75', καθώς ο Μπούρμπος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε, ενώ στο 81' έμεινε με εννέα καθώς είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ζορό για φάουλ εκτός περιοχής, μια σωστή απόφαση, καθώς ο Μπαργκάν έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Σαν να μην έφταναν οι δύο αποβολές για τον ΟΦΗ στο 85' ήρθε και το γκολ της Βέροιας. Ο Μπεν βγήκε τετ α τετ με τον Φερνάντες πλάσαρε σωστά και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στα υπόλοιπα λεπτά τις αναμέτρησης ο ΟΦΗ βγήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα με την Βέροια να παίρνει μια σημαντική νίκη.

MVP της αναμέτρησης

Ο Μοχάμεντ Μπεν είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα, ο οποίος πέτυχε το γκολ της Βέροιας στο Ηράκλειο και έδωσε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του.

Η απογοήτευση

Ο Χρήστος Μπούρμπος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτας σε διάστημα δύο λεπτών αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο Ζορό.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" (Ηράκλειο Κρήτης)

Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Βερόν (78' Μονιάκης), Όγιος (54' Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκης, Ζε Εντουάρντο (55' Μπανούσης), Παπάζογλου.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Όστοιτς, Βέρτζος, Τραπ, Σιόντης (62' Παυλίδης), Μπεν, Ζεζίνιο (86' Μάνος), Γεωργιάδης (95' Βεργώνης), Μπαργκάν.

Κίτρινες κάρτες: Μπούρμπος (73', ΟΦΗ), Μονιάκης (79', ΟΦΗ), Μπανούσης (87', ΟΦΗ)-Γεωργιάδης (38', Βέροια), Ζεζίνιο (86', Βέροια)

Κόκκινες κάρτες: Μπούρμπος (75', ΟΦΗ), Ζορό (81', ΟΦΗ)

Γκολ: Μπεν (85', Βέροια)

Στατιστικά αγώνα

ΟΦΗ - ΒΕΡΟΙΑ
0 Goal 1
0 Ασίστ 1
6 Τελικές Προσπάθειες 8
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
1 Κεφαλιές 0
3 Αποκρούσεις 4
10 Επεμβάσεις 23
9 Κλεψίματα 15
23 Φάουλ 21
2 Οφσάιντ 6
5 Κόρνερ 6
48 Λάθη 36
5/23 Γεμίσματα 3/16

Πηγή: sport.24.gr
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο