Αλεξάνδρεια: Εκμίσθωση Εκτάσεων του Δημοσίου σε αγρότες ή ανέργους...



Αλεξάνδρεια: Εκμίσθωση Εκτάσεων του Δημοσίου σε αγρότες ή ανέργους...

Από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Το Τμήμα Τοπογραφίας Εποικισμού και Αναδασμού της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, εξέδωσε το με αριθ. πρωτ: 11802/10-4-2014 έγγραφο σχετικά με την εκμίσθωση εκτάσεων του Δημοσίου σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργους. 

Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά μόνο σε δικαιούχους που έχουν στο παρελθόν ενοικιάσει από το Δημόσιο εκτάσεις μέσω του συστήματος της προσωρινής καλλιέργειας και όχι στο σύνολο των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών ή των ανέργων.

Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθεί στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας, Μητροπόλεως 44 – Βέροια, έως την Παρασκευή 25/4/2014.

Το έγγραφο της αρμόδιας Υπηρεσίας καθώς και υποδείγματα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης που πρέπει να κατατεθούν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας (www.alexandria.gr). Το έντυπο υλικό διατίθεται επίσης από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, 1ος όροφος) και στη Γραμματεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μελίκης και Πλατέος.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο