Αρωγός της διοργάνωσης του final six χάντμπολ εφήβων ο Κ. Καλαϊτζίδης



Αρωγός της διοργάνωσης του final six χάντμπολ εφήβων ο Κ. Καλαϊτζίδης...

Τον τελευταίο αγώνα μεταξύ του Ζαφειράκη Νάουσας και Διομήδη Άργους, στα πλαίσια του final six που διοργανώθηκε την Μεγάλη Εβδομάδα στη Νάουσα, παρακολούθησε, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας  με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα,κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος και προέβη στην απονομή αναμνηστικού κυπέλλου στην ομάδα του Διομήδη. 

Ο κ. Καλαϊτζίδης, ο οποίος υπήρξε αρωγός της διοργάνωσης που πραγματοποίησε ο Ζαφειράκης, μετά το πέρας των απονομών τόνισε:

«Σήμερα αυτά τα νέα παιδιά, από όλη την Ελλάδα, μας έδειξαν τον μοναδικό δρόμο του αθλητισμού της χώρας μας. Ένας δρόμος που υπακούει στην ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι, ένας δρόμος χωρίς ακρότητες, χυδαιότητες και βιαιοπραγίες στις εξέδρες. Από τα βάθη της καρδιάς μου εκφράζω τα θερμότερα συγχαρητήρια στους αθλητές του Ζαφειράκη και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, που δόξασαν τη Νάουσα με την πρωτιά τους, για μια ακόμη χρονιά, στο πανελλήνιο και έκαναν υπερήφανους όλους τους Ημαθιώτες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο