Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στηρίζει το Παγκράτιο



Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στηρίζει το Παγκράτιο...

Στις 09-04-2014, επισκέφτηκαν τα γραφεία  της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κ. Τρίγκας Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της I.P.A. Ημαθίας κ. Κελεσίδης Ιωάννης  μαζί με τον έναν εκ των συγγραφέων του βιβλίου μας ''ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ'' κ. Τρίγκα Δημήτριο όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Βασιλάκης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος κ. Χριστοδούλης Χριστόδουλος και ο Γ. Γραμματέας της IPA Θεσσαλονίκης και Ταμίας του Εθνικού Τμήματος IPA κ. Γιαννακόπουλος Βασίλειος.

Στην πολύωρη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα της I.P.A. και υπήρξε ταύτιση απόψεων για το μέλλον της I.P.A. Επίσης, συζητήθηκαν οι δραστηριότητες του κ. Τρίγκα Δημητρίου ο οποίος είναι μέλος του συλλόγου μας, αθλητής Πενελλανοδίκης και προπονητής της ομάδας Παγκρατίου Αθλήματος της ομάδας IPA Σερρών.

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Τρίγκας Νικόλαος στον Αθλητικό Σύλλογο Ημαθίων είναι Πρόεδρος της Επιτροπής διάδοσης του Παγκρατίου Αθλήματος της ΕΟΠΑ. Μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίων είναι και ο κ. Κελεσίδης Ιωάννης, ο οποίος ηταν και ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου.

Η Τοπική Διοίκηση IPA Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να μετέχει στην διάδοση του Παγκρατίου Αθλήματος και για τον λόγο αυτό, αγόρασε τριάντα βιβλία από τον κ. Τρίγκα Δημήτριο, με περιεχόμενο σχετικά με το Παγκράτιο Άθλημα, τα οποία θα διανεμηθούν στους βραβευθέντες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας της Τοπικής μας. Επίσης, θα υπάρξει και άμεση μελλοντική συνεργασία για το θέμα αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο