Παρουσίαση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας Λεωνίδα Ακριβόπουλου



Παρουσίαση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας Λεωνίδα Ακριβόπουλου...

Γεννήθηκε το 1978 στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Βέροια όπου κατοικεί και σήμερα βιοποριζόμενος από το δικηγορικό λειτούργημα. Γονείς του είναι ο Διογένης και η Πελαγία και έχει μία αδερφή την Πηνελόπη (Πένυ), καθηγήτρια Αγγλικών. 

Είναι έγγαμος από το έτος 2009 με την επίσης δικηγόρο το επάγγελμα Λαμπρινή Γκεντσίδου και γονέας δύο τέκνων. Σπούδασε στην Νομική σχολή του ΑΠΘ και αποφοίτησε το έτος 2004. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις υπηρετώντας ως έφεδρος αξιωματικός Πυροβολικού. Από το 2005 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας με ενασχόληση σε υποθέσεις Αστικού και Ποινικού Δικαίου και διατηρεί επαγγελματικό γραφείο επί της Περικλέους 6. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας από τον Μάρτιο του 2011. Πρόσφατα επανεξελέγη, στις εκλογές του Φεβρουαρίου του 2014, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Από τον Ιούνιο 2013 είναι γραμματέας της Νομαρχιακής ΔΗΜΑΡ Ημαθίας. Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Πρόσβαση» που δραστηριοποιείται, μέσω συμβουλευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, στην αντιμετώπιση κάθε είδους εξαρτήσεως. Είναι  γραμματέας του Πολιτιστικού Φιλαθλητικού Ομίλου Ράχης. 

Η συνδικαλιστική και πολιτιστική του δραστηριότητα τον εμπλούτισε με γνώση αλλά και ευαισθησία ενώ έχει πλέον γίνει βίωμα του η αρχή ότι τίποτε δεν επιτυγχάνεται δίχως αγώνα. Η ενασχόληση του με τα κοινά του Δήμου υπαγορεύτηκε κυρίως από την επιθυμία του να συμμετάσχει στη προσπάθεια για την άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Βέροιας, ώστε η πόλη μας να έχει ανθρώπινο χαρακτήρα και να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των δημοτών της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο