Ο Δ. Μαργαριτόπουλος υποψήφιος με τον Στ. Σαρηγιαννίδη στην Περιφέρεια



Ο Δ. Μαργαριτόπουλος υποψήφιος με τον Στ. Σαρηγιαννίδη στην Περιφέρεια...

Παρουσιάσθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος από τη Βέροια Μαργαριτόπουλος Δημήτρης 40 ετών. O νέος υποψήφιος του συνδυασμού είναι ασφαλιστικός σύμβουλος με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία αφού διατηρεί ιδιόκτητο ασφαλιστικό πρακτορείο επί πολλά έτη.

Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε τον κύριο Μαργαριτόπουλο στον Συνδυασμό τονίζοντας οτι οι τοπικές κοινωνίες επιζητούν να βγούν στο προσκήνιο νέοι πολίτες με όρεξη για προσφορά, χωρίς να τους βαραίνουν “παλαιά συμβόλαια” και παλαιοκομματικές νοοτροπίες. Ο Δημήτρης αντιπροσωπεύει τον δραστήριο ελεύθερο επαγγελματία που αγωνίζεται μόνος του μέσα σε συνθήκες κρίσης, και πετυχαίνει τους στόχους του. Ακριβώς τέτοιους ανθρώπους επιζητά η κοινωνία, και για αυτό πλαισιώνουμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με υποψηφίους έτοιμους για αγώνα και προσφορά. 

Απο την πλευρά του ο κύριος Μαργαριτόπουλος αναφέρει οτι: επιζητώ την ευκαιρία να αγωνισθώ για τα συμφέροντα του συμπολίτη μου. Είμαι έτοιμος να αναλάβω από οποιαδήποτε θέση την ευθύνη, να φέρω σε πέρας το απαιτητικό έργο της περιφερειακής διοίκησης. Ζητώ από τον πολίτη της Ημαθίας να με τιμήσει με την εμπιστοσύνη του και να μου δώσει τη δύναμη να προσφέρω όπως  και όσο μπορώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο