Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας



Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας...

Περιοδεία, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας στη Βέροια, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 24/4 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Γιώργο Μελιόπουλο. 

Κατά τη διάρκεια των επαφών του με το προσωπικό, ανάμεσα στ’ άλλα τόνισε τα εξής: «Οι συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης που συμφωνεί και υλοποιεί την πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ, έχουν επιπτώσεις στις λαϊκές οικογένειες, πλήττουν όμως και το προσωπικό της Αστυνομίας και τα μέλη των οικογενειών τους. Γι’αυτό με ενιαίο πολιτικό κριτήριο θα πρέπει να σταθούν οι αστυνομικοί και στις τρεις κάλπες ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, όπως και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.» 

Συζητήθηκαν ακόμη ζητήματα που αφορούν τα εργασιακά τους δικαιώματα καθώς και τις συνθήκες εργασίας τους, ενώ από την πλευρά του κλιμακίου ξεκαθαρίστηκε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ που τη στηρίζει δεν ταυτίζει το χαρακτήρα της Αστυνομίας ως μηχανισμού καταστολής του κράτους με το προσωπικό που απασχολείται σ' αυτήν και που όπως και ο υπόλοιπος λαός υφίσταται τα δεινά της κρίσης και της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής. Αποστολή της Αστυνομίας πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του εγκλήματος και όχι η δράση ενάντια στο λαϊκό κίνημα, υπογράμμισε ο Γιώργος Μελιόπουλος. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο τελευταίο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή που όπως τόνισε «όχι μόνο δεν λύνει κανένα εργασιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά εντείνει την καταστολή και τον αυταρχισμό, εξειδικεύοντας ακόμα περαιτέρω το δόγμα "νόμος και τάξη". Ενισχύει τη δράση των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους ενάντια στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Γι’αυτό και χρέος του προσωπικού της Αστυνομίας είναι να παλέψουν στο πλάι του λαϊκού κινήματος, καθώς και να αξιοποιήσουν σωστά το όπλο της ψήφου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο