Συνάντηση Σκουμπόπουλου με τους Φίλους Μουσείου Εκπαίδευσης «Χρίστος Τσολάκης»...



Συνάντηση Σκουμπόπουλου με τους Φίλους Μουσείου Εκπαίδευσης «Χρίστος Τσολάκης»... 

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου Εκπαίδευσης Βέροιας «Χρίστος Τσολάκης», είχε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Απριλίου 2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, στα γραφεία του συνδυασμού του (οδός Εδέσσης 3).

«Δεν χρειάζεται να σας ενημερώσουμε για την αξία και την αναγκαιότητα ύπαρξης και υποστήριξης του Μουσείου, καθώς εσείς ήσασταν αυτός που, μαζί με τον αείμνηστο Χρίστο Τσολάκη, ιδρύσατε το Μουσείο Εκπαίδευσης στη Βέροια», ανέφεραν στην αρχή της συνάντησης τα μέλη του Συλλόγου Φίλων.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουμπόπουλος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την σημερινή κατάσταση που έχει περιέλθει το Μουσείο και συνεχάρη τους συμπολίτες του για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν.

Στη συνέχεια, κατατέθηκαν εγγράφως ερωτήματα προς τον κ. Σκουμπόπουλο, σχετικά με τον χώρο εγκατάστασής του, την ασφάλεια των εκθεμάτων του και το προσωπικό.

Ο κ. Σκουμπόπουλος, σημείωσε πως αμέσως μετά την εκλογή του, το Μουσείο θα τύχει της προσοχής που του αξίζει, τόσο σε επίπεδο φύλαξης και συντήρησης των εκθεμάτων, όσο και της εξυπηρέτησης του κοινού. Για το μόνο που επιφυλάχθηκε να απαντήσει σε μία από τις τελευταίες ομιλίες του προ των εκλογών, είναι η πρότασή του για τον χώρο εγκατάστασης ή μετεγκατάστασής του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο