Στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης στη Βέροια για να δουν από κοντά τη λειτουργία της ΔΕΥΑΒ



Στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης στη Βέροια για να δουν από κοντά τη λειτουργία της ΔΕΥΑΒ...

Στη Βέροια βρέθηκαν το πρωί της Μ. Τετάρτης (16/4/2014) στελέχη διαφόρων υπηρεσιών της τουρκικής κυβέρνησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα συστήματα ελέγχου ποιότητας νερού, που εφαρμόζονται από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Άρδευσης Βέροιας.


Μάλιστα, πρόσφεραν και αναμνηστικά δώρα προς τη διοίκηση της ΔΕΑΥΒ, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη φιλοξενία και την χρήσιμη για αυτούς ενημέρωση.

Όπως ανέφεραν στο InVeria.gr οι Έλληνες εκπρόσωποι φορέων που ασχολούνται με την πιστοποίηση, η Τουρκία βρίσκεται σε τροχιά λήψης διαχειριστικής επάρκειας και σκοπός αυτών των ενημερωτικών επισκέψεων είναι η γνωριμία από κοντά Φορέων και Επιχειρήσεων που εφαρμόζουν τέτοια συστήματα πιστοποίησης ποιότητας.

Το γεγονός ότι η ΔΕΥΑ της Βέροιας επιλέχθηκε ως παράδειγμα Επιχείρησης που εφαρμόζει πλήρως συστήματα διαχείρισης και ποιοτικού ελέγχου του νερού, αποτελεί - αν μη τι άλλο - ιδιαίτερα θετικό γεγονός και όσοι την έφτασαν σε αυτό το επίπεδο, είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Μιλώντας στο InVeria.gr για το Σύστημα Ποιότητα της ΔΕΥΑΒ, ο Σπύρος Ρουσσίδης, Γεωπόνος Επιστημών Τροφίμων και  Σύμβουλος Συστημάτων Ποιότητας της Nova Cert, που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τόνισε:

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Βέροιας (Δ.Ε.Υ.Α.Β) , στην προσπάθειά της να προσφέρει ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες της, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα του πόσιμου νερού, εφαρμόζει σε συνεργασία με το φορέα υποστήριξης NOVACERT,   ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιότητας το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης QMSCERT  σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2008 (υπηρεσίες ποιότητας), ISO 14001:2004 (περιβαλλοντική διαχείριση) και OHSAS 18001:2007 (Υγεία & Ασφάλεια των εργαζομένων).  
Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται έμπρακτα  από την Διοίκηση της ΔΕΥΑΒ η οποία διασφαλίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες της, προστατεύοντας το περιβάλλον και εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνθήκες για ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας στο προσωπικό της.  

Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Demetrios Hadjinicolaou17/4/14, 11:35 μ.μ.

    Ἂν σὲ περίοδο ἐντάσεως ἢ πολέμου μὲ τὴν ἐχθρὰ καὶ γείτονα Τουρκία ἢ ἄλλη σύμμαχό της, π.χ. Ἀλβανία, βρεθῇ δηλητηριασμένο τὸ νερὸ τῆς Βεῤῥοίας, καθόλου δὲν θὰ ἐκπλαγῶ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο