Στηρίζουν τους σχεδιασμούς της διοίκησης Νοσοκομείου Ημαθίας Ιωαννίδης - Σαρηγιαννίδης



Στηρίζουν τους σχεδιασμούς της νέας διοίκησης Νοσοκομείου Ημαθίας Ιωαννίδης και Σαρηγιαννίδης...

Την αμέριστη και έμπρακτη στήριξη της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας στους σχεδιασμούς της διοίκησης του Νοσοκομείου Ημαθίας υποσχέθηκαν στην πρόσφατη συνάντησή τους με τη Διοικήτρια Αναστασία Μπούρτσου, Γιάννης Ιωαννίδης και Στάθης Σαρηγιαννίδης. 

Γνωρίζοντας περισσότερο τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας της Ημαθίας ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό ‘Περιφέρεια Πρωταθλήτρια’ Στάθης Σαρηγιαννίδης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι υποδομές που κατασκευάζονται αυτό το διάστημα επεκτείνοντας το κτηριακό συγκρότημα της μονάδας Βέροιας πρέπει να συνοδευτούν με έμψυχο δυναμικό σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που θα δώσουν την πραγματική αξία στο έργο. Για τον σκοπό πρέπει να στηριχθούν τα αιτήματα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ημαθίας.

Παράλληλα ο κ. Σαρηγιαννίδης τόνισε ότι πρέπει να ενταθεί και με τόλμη να υλοποιηθεί το σχέδιο συμπληρωματικής λειτουργίας των τριών δομών υγείας της Ημαθίας (νοσοκομεία Βέροιας-Νάουσας, Κ.Υ. Αλεξάνδρειας), στους τομείς όπου υπάρχει η δυνατότητα, με στόχο να μην υπάρξει καμία υποβάθμιση ή εκπτώσεις στην παροχή υπηρεσιών, αντιθέτως πλήρης αξιοποίηση κτηριακού και ανθρώπινου δυναμικού, προς όφελος της καλύτερης παροχής Υγείας στον πληθυσμό εντός και εκτός Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο