Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Αγκαθιάς ο Κ. Καλαϊτζίδης



Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Αγκαθιάς ο Κ. Καλαϊτζίδης...

Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αγκαθιά, προς τιμή της πανηγύρεως του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου, παρακολούθησε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Απριλίου, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης. 

Ο κ. Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς του συμβούλους, πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στα Παλατίτσια.

«Σήμερα από την Αγκαθιά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και το δίνει η νεολαία του τόπου μας.  Ο πολιτισμός και η παράδοση είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των Ημαθιωτών. Τα ήθη, τα έθιμα, οι χοροί μας αποτελούν ξεχωριστό σημείο αναφοράς για την «Αλληλεγγύη», η οποία οραματίζεται την μεγέθυνση του τουριστικού μας προϊόντος και μέσα από τον πολιτιστικό τουρισμό. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα απαραίτητα έργα υποδομής που χρειάζεται η Αγκαθιά και όλη η περιοχή που βρίσκεται κοντά στον Αλιάκμονα. Έργα υποδομής που θα εντάξουμε στην νέα προγραμματική περίοδο, σε συνεργασία και διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο