Το έχασε το... τρένο των εκλογών ο Δ. Δάσκαλος - Δείτε γιατί


Το έχασε το... τρένο των εκλογών ο Δ. Δάσκαλος - Δείτε γιατί...

Την ευκαιρία να βλέπει για τα 5 χρόνια (τουλάχιστον) τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ως πολίτης θα έχει ο - σε αργία - δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Δημήτρης Δάσκαλος, αφού το... τρένο των εκλογών χάθηκε (ή ήταν χαμένο από καιρό και δεν το έλεγε ή δεν τον ήξερε ή είχε κάτι άλλο στο μυαλό του και δεν του βγήκε)...

Ο πρώτος, είναι ο προφανής, ότι δηλαδή η δίκη στην οποία εμπλέκεται και τον οδήγησε σε αργία, για τον δρόμο Σέλι - Α. Σέλι, δεν έχει ολοκληρωθεί και η συνέχισή της θα γίνει στις 30 Απριλίου, δύο μέρες μετά την τελική προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο.

Ο δεύτερος λόγος, που θα έπρεπε να είναι γνωστός τουλάχιστον προς τους άμεσα ενδιαφερόμενους, είναι ότι ο Δημήτρης Δάσκαλος δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος, καθώς είναι υπάλληλος δημοτικής επιχείρησης (ΔΕΥΑΒ). Το ότι μπόρεσε και έθεσε υποψηφιότητα το 2010 οφείλεται στο γεγονός ότι ο νόμος, ειδικά για την πρώτη χρονιά εφαρμογής του, εξαιρούσε αυτό το κώλυμα.

Τώρα, γιατί ο ίδιος δήλωνε πως θα είναι υποψήφιος και μάλιστα υποψήφιος Δήμαρχος, ενώ είχε ασυμβίβαστο, μπορεί να έχει δύο εξηγήσεις: Ή δεν το ήξερε (κάτι που δεν μοιάζει πιθανό) ή σκόπευε να παραιτηθεί από τη δουλειά του μέσα στην προβλεπόμενη ημερομηνία, μερικούς μήνες πριν τις εκλογές (επίσης μοιάζει απίθανο) ή πόνταρε στο ότι δεν το... σκάλιζε κανείς (και αυτό απίθανο).

Ένας Θεός και ο ίδιος ο κ. Δάσκαλος ξέρει την απάντηση...

Πάντως, ενώ στην αρχή ο Δημήτρης Δάσκαλος δήλωνε πως "ή πάει για Δήμαρχος ή πάει σπίτι του" (όπως το είπε και το έκανε ο Παύλος Παυλίδης, προς τιμήν του), τελευταία οργίαζαν οι φήμες ότι περιμένει να ξεμπερδέψει με τα δικαστήρια (να αθωωθεί δηλαδή!) για να τον ανακοινώσει ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, μαζί με τους άλλους εκ της "Συμπολιτείας" συναδέρφους του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο