Ο Χ. Καγκελίδης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κ. Καλαϊτζίδη



Ο Χ. Καγκελίδης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κ. Καλαϊτζίδη...

Την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης, Σύγχρονη-Ανθρώπινη Μακεδονία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία, ανακοίνωσε σε συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, ο  δικηγόρος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Δοβρά, κ.  Χάρης Καγκελίδης.

Ο κ. Καγκελίδης, μετά την συνάντηση του με τον κ. Καλαϊτζίδη, έκανε την εξής δήλωση:

«Στρατεύομαι στο πλευρό του φίλου Κώστα Καλαϊτζίδη και των άλλων επτά συναδέλφων μου συνυποψήφιων της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία. Το αυτοδιοικητικό όραμα του συνδυασμού μας είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Έχει αφετηρία και τερματισμό την υπηρέτηση των προβλημάτων των Ημαθιωτών. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο  αυτός ο στόχος εκτιμήθηκε και θα εκτιμηθεί από τους συμπολίτες μας , οι οποίοι θα μας εμπιστευτούν σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο περιφερειακές εκλογές».

Αντιφωνώντας  τον κ. Καγκελίδη ο κ. Καλαϊτζίδης τόνισε: «Με χαρά υποδέχομαι σήμερα τον  Χάρη Καγκελίδη με τον οποίο μας ενώνουν πολλοί αυτοδιοικητικοί αγώνες. Το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» στην Ημαθία είναι πλέον δυνατό και ενωμένο. Αντίπαλος μας είναι  μόνο τα προβλήματα του τόπου μας και με αυτά θα δώσουμε την μάχη ώστε να ξαναγυρίσει η Ημαθία στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο