ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως ξεκίνησε το... ξεσκόνισμα των "εξυπηρετήσεων" για Φορολογικές Ενημερότητες



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως ξεκίνησε το... ξεσκόνισμα των "εξυπηρετήσεων" για Φορολογικές Ενημερότητες...

Σάλο έχει προκαλέσει, όπως ήταν αναμενόμενο, η υπόθεση με την παραπομπή 20 ατόμων για κακουργηματικές πράξεις (μεταξύ αυτών και εν ενεργεία πολιτικού προσώπου) για έκδοση και αξιοποίηση ψευδών Φορολογικών Ενημεροτήτων.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το Verianet.gr, ωστόσο η πληροφορία ότι κάτι... ψάχνεται από ελεγκτές είχε έρθει στο InVeria.gr εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, όλα ξεκίνησαν από ανώνυμη καταγγελία κάποιου προσώπου που υπέπεσε στην αντίληψή του πως άτομο που δεν μπορούσε να λάβει φορολογική ενημερότητα (χωρίς την οποία δεν μπορούσε να κάνει καμία αγοραπωλησία ακίνητου κλπ) τελικά την έλαβε...

Έγινε, λοιπόν, η καταγγελία από τον πολίτη (ο οποίος έπαθε "ζημιά" από τις παράνομες χορηγήσεις των σχετικών εγγράφων) και αρμόδια ομάδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης ανέλαβε την έρευνα.

Δύο χρόνια περίπου μετά, βγήκαν... λαβράκια και παρά το γεγονός ότι κάποιοι πίστεψαν πως τη... γλύτωσαν, πλέον κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις (για κάποιους δεν είναι η πρώτη φορά που κάθονται στο... σκαμνί για διάφορα αδικήματα).

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και οφείλουμε να την παρακολουθήσουμε διακριτικά, προσεχτικά, αλλά αυστηρά και σε καμία περίπτωση "χαριστικά". 

Οι κατηγορούμενοι (αν αποδειχθεί πως είναι ένοχοι) - ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που κατείχαν δημόσια αξιώματα και ενδεχομένως χρησιμοποίησαν τη θέση τους προς άγραν ψήφων - οφείλουν να πληρώσουν και ο κόσμος να μάθει το ποιοι είναι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο