Νέο VOUCHER Υγείας από την Easy Education (δηλώσεις μέχρι 28/7/2014)



Νέο VOUCHER Υγείας από την Easy Education (δηλώσεις μέχρι 28/7/2014)...

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education ενημερώνει όλους τους δυνητικά ωφελούμενους ότι στις 22/07/14 ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής για το Voucher Υγείας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων 28/07/14. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ περάστε από Εληάς 1 ή επικοινωνήστε στο 23310-70102.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒAΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚO ΔIΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ.

20 θέσεις κατάρτισης και εργασίας σε μονάδες του ΠΕΔΥ για το Νομό Ημαθίας με συνολικές αποδοχές για τους ανέργους 7800 €.

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του Τομέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Υ.Ε.τ.Υ.Κ.Α.), του Υπουργείου Υγείας, ενεργώντας ως Δικαιούχος κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α), αναλαμβάνει την υλοποίηση της δράσης με τίτλο «Κατάρτιση ανέργων σε θέματα μεταρρύθμισης για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας».

Η δράση χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Σκοπός της δράσης είναι η υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ-ΤΕ Nοσηλευτών, ΠΕ Οικονομικού(οικονομολόγοι), ΠΕ-ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ-ΤΕ Πληροφορικής, και ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, Ραδιολόγων-Ακτινολόγων, Διοίκησης μονάδων Υγείας και Μαιευτικής σε θέματα μεταρρυθμίσεων για την υγεία και το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας.

Στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί μία ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει:

Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 240 ωρών
Πρακτική άσκηση σε Μονάδες Υγείας του ΠΕΔΥ διάρκειας 960 ωρών, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 7 μήνες.
Υπηρεσίες υποστήριξης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, που αφορούν α) στη διάγνωση και κατάλληλη σύζευξη των εκπαιδευτικών αναγκών / δεξιοτήτων των καταρτιζομένων με τις ανάγκες των Μονάδων Υγείας, β) στη τοποθέτηση, παρακολούθηση και εποπτεία του καταρτιζόμενου από τον πάροχο κατάρτισης στον τόπο της πρακτικής άσκησης, μέσω του επόπτη Πρακτικής.

Η κατάρτιση θα παρασχεθεί από παρόχους κατάρτισης που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα εγγραφούν στο «Μητρώο Παρόχων» της παρούσας. Κάθε άνεργος που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον, εφ’ όσον επιλεγεί βάσει των κριτηρίων και της διαδικασίας που περιγράφεται στην παρούσα, θα εγγραφεί σε «Μητρώο Ωφελουμένων» και θα δικαιούται την «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας», η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να λάβει υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (θεωρία και πρακτική).

Το φυσικό αντικείμενο των προγραμμάτων κατάρτισης (θεωρία και πρακτική) θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30/09/2015 Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης μπορεί να ανέλθει σε 14.400.000,00 ευρώ και κατανέμεται στις κατηγορίες Περιφερειών ως εξής: το ποσό των 6.032.160,00€ θα διατεθεί στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης, το ποσό των 6.904.800,00€ θα διατεθεί στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου και το ποσό των 1.463.040,00€ θα διατεθεί στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στις αποφάσεις ένταξης των πράξεων.

Ο συνολικός αριθμός των δυνητικά ωφελουμένων είναι 1.200 άτομα και είναι άνεργοι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ ή ισοδύναμου ιδρύματος.

Υπ. Σπουδών 
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος


info@easy-education.gr
www.easy-education.gr

Πληροφορίες:
Βέροια, Κεντρικά: Εληάς 1, 1ος όροφος.
Υποκατάστημα: Καπετάν Άγρα 6 Ισόγειο
Τηλ: 23310 70102

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο