Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ. Βέροιας (7/8)



Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ. Βέροιας (7/8)...

Τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 07-08-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ., θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ. Βέροιας, με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

Θέμα 1ο: Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράτασης του ωραρίου λειτουργίας της,  στην ANGELA ONCEA του ALEXANDRU για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ¨ στην Τ.Κ. Μέσης της  Δ.Ε. Βέροιας. 

Θέμα 2ο: Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ)¨,στον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  για το κατάστημά του  στην Τ.Κ. Ριζωμάτων (αρ. οικ. 203) της  Δ.Ε. Μακεδονίδος.

Θέμα 3ο : Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για Νέο Κανονισμό Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Βέροιας. 
 
Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Να γίνει εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβουλιο από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ( ! )Δ. Βέροιας για τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ που στην κυριολεξία έχουν κατακλύσει την πόλη- τους δρόμους -τα πεζοδρόμια και περιφέρονται παντού προκαλώντας πανικό στους πολίτες..... και ΟΧΙ ΜΟΝΟ διότι έχουν προκαλέσει και άπειρα αυτχήματα.
    Έχουμε . γίνει μάρτυρες σε άγριους σκυλακαυγάδες στην Κεντρική οδό ( και οχι μόνο) και αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε προστασία στα ανοικτά καταστήματα.......
    Στην οδό Ιπποκράτους και στην πλατεία Κόρακα έχουν κατακλύσει επίσης τα πεζοδρόμια και δεν προσφέρουν και το καλύτερο θέαμα εκτός του ότι αποτελούν φορείς μικροβίων και ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ όπως π.χ λύσσα- λεισμανίαση και άλλα σοβαρά νοσήματα.


    Πραγματικά απορώ:


    Είναι δείγμα πολιτισμού ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ το να περιφέρονται αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους της ανάμεσα στους ανθρώπους;


    Είναι δείγμα πολιτισμού τα αλουμινόχαρτα- σκουπίδια ( που είχαν φαγητό προορισμένο για τα αδέσποτα) να βρίσκονται γύρω γύρω απο τον Χώρο Τεχνών;;;


    Είναι δείγμα πολιτισμού εικόνες όπως αδέσποτα να έχουν βγαλει σκουπίδια απο τους κάδους απορριμάτων και να τα περιφέρουν με το στόμα τους τριγύρω;;;;;;


    Είναι δείγμα πολτισμού να ουρλιάζουν το βράδυ και να προκαλούν αναστάτωση;;;;


    Είναι δείγμα πολιτισμού και δειγμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (;;;;;;;) από τους φιλόζωους να περιπλανιώνται τα σκυλιά στους δρόμους νηστικά και πραγματικά ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ;;;;;;


    ΕΛΕΟΣ...


    ΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ (!) ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.


    ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο