Η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Δ. Βέροιας (βίντεο - φώτο)



Η καθιερωμένη τελετή παράδοσης  - παραλαβής της απερχόμενης Δημάρχου και του νέου Δημάρχου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (31/8) στο Δημαρχείο της Βέροιας.

Δείτε παρακάτω βίντεο από ολόκληρη την τελετή και φωτογραφίες:





























Ο χαιρετισμός της απερχόμενης Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου:

Έλεγα στον Απολογισμό μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε μια συνεδρίαση που κάποιοι συνειδητά την υποτίμησαν και πριν ανακοινώσω την απόφασή μου να αποχωρήσω, τα εξής:
Διανύω την δεύτερη θητεία μου ως Δήμαρχος της Βέροιας. Την τρίτη, ως επικεφαλής μιας Παράταξης που μ’ αυτό ή με άλλο όνομα, διαρκώς ανανεώνεται ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ με επιτυχία. Όπως οι καιροί το επιτάσσουν.
Είναι η μεγάλη, μεταπολιτευτική προοδευτική Παράταξη.

Προσωπικά, λοιπόν, θεωρώ πως μετράω άλλη μια μεγάλη επιτυχία που την κατακτά πάντα η στοχο-προσήλωση και ο σκληρός αγώνας. 
Γιατί ο Κώστας Βοργιαζίδης ξεκίνησε δίπλα μου την αυτοδιοικητική του πορεία και πίστεψα σ’ αυτόν.  
Οι αποχωρισμοί είναι πάντοτε δύσκολοι, ακόμη κι αν η έξοδος είναι εθελούσια. Η δική μου έξοδος ήταν εθελούσια αλλά και απόλυτα συνειδητή , παρ’ ότι φανταζόμουν τις δυσκολίες προσαρμογής που έχω να αντιμετωπίσω 12 χρόνια μετά την αποκλειστική ενασχόλησή μου με το Δήμο. Κι οι μετακομίσεις είναι βάσανο, έτσι κι αλλιώς.
Μου έδωσαν όμως την ευκαιρία να ανακαλύψω έγγραφα και σημειώσεις και φωτογραφίες, που μου αποκάλυψαν έναν απίστευτο, εξαιρετικά πολυδάπανο για μένα  αγώνα, εδώ, στην Αθήνα (για τις υποθέσεις του Δήμου αλλά και για τη συμμετοχή μου στη διοίκηση κ την Ε.Ε της ΚΕΔΕ, αγώνα σε άλλες πόλεις , αλλά και στην Ευρώπη.
Ήταν τα πιο έντονα και δύσκολα χρόνια της ζωής μου γιατί ήταν και τα δυσκολότερα της μεταπολεμικής μας ιστορίας. Γιατί η Τ.Α που ξέραμε δεν έχει σχέση με αυτό που κατάντησε σήμερα. Δύσκολα χρόνια και γιατί ήταν αυτό που κλήθηκα να υπηρετήσω κι όχι αυτό που διάλεξα . Υπονοώ βέβαια, ότι τα δημοσιογραφικά μου χρόνια ήταν τα ευτυχέστερα. 
Η δουλειά μας θα παρουσιαστεί στην Παρουσίαση Έργου που πλέον ως πολίτης θα κάνω και με ένα λιτό έντυπο που ήδη ολοκληρώνεται.
 Κι αυτό, γιατί όσο είσαι στο Δήμο είναι αδύνατο ν’ ασχοληθείς με κάτι άλλο κι εμείς, οι συνεργάτες μου κι εγώ, δουλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή σκληρά για τα δημοτικά και μόνο ζητήματα. Ο Δήμος δεν έμεινε ακέφαλος  ένα λεπτό.
Είπα πριν ότι ήταν δύσκολα αυτά τα χρόνια. Κάποτε, ο Γιάννης Χασιώτης μου είπε: Χαρούλα είναι πολύ μοναχική αυτή η καρέκλα…
Κι εγώ γέλασα γιατί συνήθιζα να λέω «μα  ….αυτό το σπορ είναι ομαδικό…» κι έτσι φαίνεται κι έτσι πίστευα.
Κώστα, δήμαρχε, δεν μπορείς ακόμη, να διανοηθείς πόσο απελπιστικά μοναχική είναι η καρέκλα…
Αυτές οι αποχωρήσεις κι οι αντικαταστάσεις, έχουν και κάτι αντισυμβατικό, θα πω, νοιώθοντας ζωντανή και βιολογικά και πολιτικά. Αφήνεις όμως κάποιες κληρονομιές και κάποιες διαθήκες… έστω ως συμβουλές:
Άξιοι όλοι οι αιρετοί, εκλεκτοί του Λαού, άφησέ τους όσο χώρο χρειάζεται σκεπτόμενος πάντα πως την συνολική ευθύνη  θα την έχεις τελικά εσύ. Πίστευα ότι ο καθένας κρίνεται…. Την κριτική,  όμως, θα την υποστείς προσωπικά και μακάρι να είναι καλοπροαίρετη κι όχι η χειρότερη όπως την υπέστην εγώ. Βάλε όρια πολύ διακριτά. 
Εγώ δεν έβαλα, σεβάστηκα πολύ περισσότερο απ’ όσο ενδεχόμενα έπρεπε  την προσωπικότητα του καθενός, σεβάστηκα απολύτως τις αποφάσεις όλων των συλλογικών οργάνων δήμου και νομικών προσώπων στα οποία δεν είχα καμία παρέμβαση, σεβόμενη τις απόψεις που διαμορφώνονται από τη δημοκρατική διαδικασία. .. Αυτό όμως, θεωρήθηκε αδυναμία – και λόγω φύλου-, και κάποιοι εξ αυτών, που έπρεπε να το εκτιμήσουν γιατί δεν τους στέρησα την δημιουργική ανάσα, βρέθηκαν απέναντί μου. Όχι απαραίτητα φανερά, αλλά ακόμη χειρότερα έμμεσα και υπόγεια.
Αυτά δεν τα λέω με πίκρα. Τα λέω για να τα πάρεις σαν εμπειρίες μαζί σου, σ’ αυτό το προκλητικό ταξίδι, της πιο μακριάς αυτοδιοικητικής θητείας. Ξέρω ότι έχεις τεράστιες δυνατότητες, ευστροφία, γνώσεις, υπομονή, ξέρεις να ακούς. Είσαι έντιμος και ικανός, που λέει κι ο Θανάσης.
Θα αναπτύξεις  , εύχομαι και ελπίζω κι αυτήν την απαραίτητη  πολιτική διαίσθηση του διοικούντος, την μαγική ικανότητα να βλέπεις και ν’ ακούς όσα πίσω από κλειστές πόρτες γίνονται…
Θα  πάτε καλά. Αρκεί να αφουγκραστείτε με προσοχή τις απαιτήσεις των κρίσιμων καταστάσεων και των κοινωνικά βαλλόμενων πολιτών.
 Αρκεί να μη ζωστούν κάποιοι τη βαριοπούλα για να γκρεμίσουν υποθέτοντας ότι μπορούν να ξανακτίσουν τα κτισμένα…
Ξεπεράστε, συνάδελφοι, τα μικρά και ανθρώπινα. Δύσκολη υπόθεση. Δεν υπάρχουν θώκοι στην Αυτοδιοίκηση. Υπάρχουν μόνο οι έσχατοι που… φαίνονται πρώτοι. Υπηρέτες του πολίτη και των συμφερόντων του. Τίποτε παραπάνω. Προστατέψτε το Δήμαρχο. Συζητάτε μαζί τα προβλήματα. Μη συζητάτε γι’ αυτά ή γι’ αυτόν στο καφενείο. Δεν βάλλεται ο Δήμαρχος. Βάλλεται ο Δήμος εν τέλει….
Να ευχαριστήσω αυτούς που φεύγουν. Αιρετούς και μετακλητούς. Να καλωσορίσω αυτούς που έρχονται και να υπενθυμίσω κάτι πολύ ουσιαστικό: όσοι ενεργοποιούνται επαγγελματικά εδώ, δεν πρέπει να ενεργοποιούνται για να αποκατασταθούν επαγγελματικά, αλλά για να προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες σε ένα πολύ απαιτητικό και εξειδικευμένο – κατά περίπτωση- αντικείμενο. Αυτό είναι μια αλήθεια που πολλοί την αγνοούν….
Επειδή όλοι οι μετακλητοί, αύριο παύονται μαζί με μένα. Μετακλητοί, είναι ειδικοί επιστήμονες με γνώσεις, αλλά και εμπειρίες σε συγκεκριμένους τομείς. Δεν είναι οι κοινωνικοί μας φίλοι ή συγγενείς.
Ένα ευχαριστώ, λιτό κι από καρδιάς, στον Γενικό Γραμματέα, διακεκριμένο οικονομολόγο, που απέδειξε για άλλη μια φορά στην μακρόχρονη θητεία του σε μεγάλους Οργανισμούς και στα Κοινά του Νομού, ότι ξέρει να γίνεται αρεστός σ’ αυτούς που κλήθηκε να υπηρετήσει, τους πολίτες δηλαδή. 
Να τον ευχαριστήσω που έθεσε τον εαυτό του, τις γνώσεις του, τον άπειρο χρόνο που διέθεσε από τα ξημερώματα πάντα, για να λειτουργήσει ως ανάχωμα στα άμεσα και εξαιρετικά επείγοντα θέματα που ταλανίζουν τους πολίτες, αλλά και την πολυάνθρωπη δημοτική οικογένεια.
Στους συνεργάτες μου, την επιστημονική συνεργάτιδα αρχιτέκτονα κ. Κλεοπάτρα Θεολογίδου που μου έκανε την τιμή να συνταξιδέψουμε, τους ειδικούς συνεργάτες, τον δικηγόρο και επι χρόνια πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Γιάννη Καπανίδη, τον γεωτεχνικό, έμπειρο σε θέματα περιβάλλοντος και δημοσιογράφο Φώτη Αργυρίου, τον γεωπόνο και γνώστη των ζητημάτων των Ενοτήτων Γιάννη Μαντζέλα από το ορεινό Δάσκιο, και τέλος το νεώτερο με πολλά γνωστικά εφόδια , που ελπίζω στην διάρκεια της καριέρας του να μην ξεχάσει ότι ξεκίνησε δίπλα μου τον Στράτο Τάκη. Αλλά και τον Σάμουελ και τη Δώρα που με ανάγκασαν οι κυβερνητικές αποφάσεις να απολύσω. 
Διαβλήθηκαν όλοι και προσπάθησαν πολλάκις να τους διασύρουν μαζί με μένα .  Όσοι ήταν από την πρώτη θητεία , κι όσοι παρέμειναν ή προστέθηκαν στη δεύτερη, Φέρανε χρήματα στο Δήμο. Εισηγήθηκαν και πραγματοποίησαν πρωτοπόρα προγράμματα, ευρωπαϊκά και εγχώρια. Είτε αφορούσαν την ανεργία , την εκπαίδευση, τις κοινωνικές δράσεις,  είτε το περιβάλλον, τα έργα υποδομής, τα προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ.

Ξεχωριστά επιτρέψτε μου να αναφέρω αυτόν που λείπει. Τον Παύλο Κρικέλη που έφυγε από τη ζωή νωρίς, κατάφερε όμως στο λίγο διάστημα που έζησε στο Δήμο να δημιουργήσει υποδομή δημοτικής οπτικής ίνας να προχωρήσει έργα ψηφιακής σύγκλισης …Αυτά όμως, θα τα πούμε στην παρουσίαση έργου.

Σοφία, Γιώργο, Κατερίνα, παιδιά κι αδέλφια μου…. Κέρδισα αδέλφια και παιδιά αυτά τα χρόνια και αιρετούς και συνεργάτες ‘η  μονίμους υπαλλήλους.

Ευχαριστώ όλους τους αιρετούς. Είτε πίστεψαν σε μένα είτε βρέθηκαν δίπλα μου… για να είναι με το νικητή, γνωρίζοντας ότι ξέρω να κερδίζω μάχες. Υπήρξαν και εποχές που η Ομάδα μας είχε έμπνευση…

Ευχαριστώ τους θεσμικούς παράγοντες για την εξαιρετική και δημιουργική συνεργασία.

Ευχαριστώ τέλος τους υπαλλήλους που παρ’ ότι πολλοί από αυτούς βιώνουν δύσκολη καθημερινότητα και αντιμετωπίζουν οικονομικά αδιέξοδα, ήταν πάντοτε συνεπείς και οι περισσότεροι άψογοι στη δουλειά τους.

Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ειλικρινά, κι όσους με υπέβλεπαν και με πολέμησαν γιατί με πλούτισαν με ανεκτίμητες εμπειρίες.

Ταπεινά συγγνώμη, ζητώ από όποιον αδίκησα όλα αυτά τα χρόνια, άθελά μου.

Παραδίδουμε σήμερα έναν Δήμο υγιή οικονομικά και διοικητικά.

Παραδίδουμε έναν διοικητικά εκσυγχρονισμένο Δήμο, ανοιχτό κι εξωστρεφή με καλό όνομα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, σχέδια, μελέτες,  έργα , που πρέπει να εγκαινιαστούν ή να ολοκληρωθούν ή να ενταχθούν, άλλα πιο εύκολα κι άλλα σκέτους μπελάδες… 

Ακόμη και την τελευταία βδομάδα προσωπικά υπερέβην εαυτόν και συμβασιοποίησαμε έργα πλέον του 1 εκ ευρώ για Καστανιά , Δοβρά, Βεργίνα κλπ , φτάσαμε στο τέλος το θέμα των εγκαταστάσεων του ΑΠΘ, και θαρρώ ότι οδεύει προς αίσιο τέλος και το παλιό δικαστήριο. Τέλος,

Παραδίδοντας για τα έργα και τα οικονομικά:
Θεωρώ, ότι οι μεγάλες εκκρεμότητες, 10 σημαντικά ζητήματα, που πρέπει να συνεχίσουν να είναι άμεσοι πρώτοι στόχοι είναι: 

Η γέφυρα δωρεάς Κούσιου. Δήμαρχε είσαι τεχνικός κι αυτό είναι μια εξαιρετική συγκυρία. Εύχομαι σύντομα να την περπατήσουμε και να τη χαρεί κι ο κ. Γιάννης. Έχει μια έμπειρη και χρηστή διαχείριση, αλλά τα χρήματα πρέπει να μην αυξάνονται στις Τράπεζες και να επενδυθούν στο έργο.
Αξιοποίηση Τριποτάμου, αρχής γενομένης από το αντιπλημμυρικό που θα ενταχθεί στο ΣΕΣ
Μεταφορά ΚΤΕΛ από το κέντρο, ωρίμασε η σκέψη 
Νέα  νεκροταφεία
Αντιμετώπιση προβλήματος οικισμού ρομα.
Θεματικό πάρκο για το Μεγαλέξανδρο, επόμενο βήμα μετά το μουσείο της Βεργίνας και αξιοποίηση περιουσίας, όπως πχ ξενοδοχείο Σέλι
Ολοκλήρωση υποδομών υδρεύσεων-αποχετεύσεων στον Καλλικρατικό Δήμο.
Επέκταση κοινωνικών δράσεων και προς άλλες κατευθύνσεις , όπως και με τους κοινωνικούς λαχανόκηπους, διαδικασία που ολοκληρώνεται άμεσα.
Ανάδειξη και αξιοποίηση του ιστορικού κέντρου, θα ενισχύσει τον τουρισμό .
Στοχευμένες σοφά νέες αδελφοποιήσεις όπως αυτή με την Αγ. Πετρούπολη που υπέδειξε ο Μητροπολίτης και ευνοούν τον προσκυνηματικό τουρισμό για τον οποίο προσφέρεται ιδιαίτερα ο Δήμος μας και με την περαιτέρω αναβάθμιση του Βήματος Αποστόλου Παύλου συνεργασία με Ι.Μ).
Αυτοί θεωρώ ότι πρέπει να είναι κάποιοι άμεσοι μεγάλοι στόχοι, που έχουν σχετικά ωριμάσει, άλλοι περισσότερο κι άλλοι ελάχιστα.
Τέλος,
Οικονομικά:
Αποτυπώνεται στον ισολογισμό του 2013 Ταμειακό πλεόνασμα 2.5 εκατ. και έχοντας έναν δείκτη ρευστότητας 2.32, από τους καλύτερους στην Ελλάδα, σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις μας εξυπηρετούνται ομαλότατα.
Προσπαθήσαμε από την πρώτη 4ετία να μειώσουμε δραστικά τις δαπάνες του Δήμου και ξεκινήσαμε από τα ενοίκια που πληρώναμε για τη στέγαση υπηρεσιών.
Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.
Από τα 54.100 ευρώ που βρήκαμε ως δαπάνες ενοικίων το 2006 πετύχαμε το  2007 να τα κατεβάσουμε στα 28.840 ευρώ, το 2009 στα 8.406, το 2009 και το 2010 μόλις στα 3.600. 
Και μετά που ο Δήμος διευρύνθηκε με τον Καλλικράτη και επωμιστήκαμε νέες δαπάνες ενοικίων από τους 4 επιπλέον Δήμους που ενσωματώθηκαν στο Δήμο Βέροιας, τα ενοίκια εκτοξεύτηκαν πάλι στα 182.483 ευρώ το 2011 και μέχρι το 2013 πετύχαμε και πάλι να μειώσουμε τις δαπάνες ενοικίων στα 125.034 ευρώ. Αυτό είναι ένα μόνο δείγμα της νοικοκυρεμένης οικονομικής πολιτικής που ακολουθήσαμε και η οποία είμαι βέβαιη ότι θα συνεχιστεί από τη νέα Δημοτική Αρχή.    

Σας παραδίδω με εμπιστοσύνη και αγάπη, ένα προκλητικό βάσανο κι εύχομαι ολόψυχα να σας δίνει δύναμη ο Θεός, δύναμη ομοψυχίας, ατελείωτη υπομονή, τύχη, όπως και κατανόηση και υποστήριξη  από τους συνεργάτες..

Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας εφ’ όσον μου το ζητήσετε, μέρα και νύχτα.
Αύριο το πρωί από τις 7.30 θα είμαι εδώ για να σας παραδώσω τα κλειδιά.


Ο χαιρετισμός του νέου Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη:

Σήμερα κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για το Δήμο Βέροιας. Τερματίζει μια οκταετής ιστορική περίοδος που στο δεύτερο μισό της σημαδεύτηκε από δραματικές αλλαγές σε αυτοδιοικητικό, πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Δήμος Βέροιας μεγάλωσε διοικητικά και γεωγραφικά μετά τη συνένωση 5 Καποδιστριακών Δήμων, δεκάδες δημοτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί συγχωνεύτηκαν, οι προσλήψεις σε μόνιμο προσωπικό «πάγωσαν, δημοτικοί υπάλληλοι απολύθηκαν ή μετακινήθηκαν σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, η Δημοτική Αστυνομία καταργήθηκε, το εποχιακό προσωπικό περιορίστηκε στο ελάχιστο, οι κρατικοί πόροι μειώθηκαν. 

Μέσα σ’ ένα πρωτοφανές περιβάλλον αλλαγών, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή κλήθηκε να σηκώσει ένα βάρος «δυσανάλογο» σε σχέση με τις δυνάμεις της. 

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, πέρα από τα λάθη και τις παραλήψεις της, κατάφερε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και τις προκλήσεις των καιρών. 

Κατάφερε να οδηγήσει το Δήμο Βέροιας στην εποχή του Καλλικράτη ομαλά, χωρίς αναταράξεις και καθυστερήσεις. 

Κατάφερε να συγκρατήσει τα οικονομικά ώστε ο Δήμος να παραμείνει βιώσιμος.

Κατάφερε να σχεδιάσει, να ξεκινήσει και να υλοποιήσει σημαντικά έργα για την περιοχή όπως το σχολικό συγκρότημα στα Γιοτζαλίκια.

Κατάφερε να καταγράψει υψηλούς δείκτες απορροφητικότητας κονδυλίων, προετοιμάζοντας το Δήμο για τη νέα προγραμματική περιόδο, το ΣΕΣ,  που ξεκινά σε λίγους μήνες.

Κατάφερε να απλώσει ομπρέλα κοινωνικής προστασίας για ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που δοκιμάζονται έντονα από την οικονομική κρίση.

Με λίγα λόγια, κατάφερε να προσαρμόσει το Δήμο Βέροιας στα δεδομένα μιας νέας εποχής που χαρακτηρίζεται από χαμηλές προσδοκίες αλλά υψηλές απαιτήσεις. 

Κυρία Δήμαρχε, 

Είμαι βέβαιος ότι το έργο σας θα ήταν πιο πλούσιο αν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες. 

Ωστόσο, η παρακαταθήκη που αφήνετε πίσω σας σε αυτοδιοικητικό επίπεδο είναι πολύ σημαντική και είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί πολύτιμη για την πορεία της νέας Δημοτικής Αρχής. 

Όλα αυτά τα χρόνια δίπλα σας μάθαμε την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς, την αξιά του να θέτεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία των συμπολιτών σου, χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση. 

Η νέα Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από τις επιτυχίες σας και να διδαχθεί από τα λάθη σας ώστε να πάμε το Δήμο Βέροιας ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά, να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά σ’ αυτό που οραματιζόμαστε για τον τόπο μας. 

Στην κατεύθυνση αυτή, δεσμεύομαι ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να συνεχίσουμε έργα, δράσεις και ενέργειες που σχεδιάσατε ή ξεκινήσατε αλλά για οποιοδήποτε λόγο δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν. 

Ενδεικτικά αναφέρω ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για:

Να ολοκληρώσουμε τη Γέφυρα Κούσιου
Να κατασκευάσουμε το χώρο στάθμευσης κάτω από το πάρκο της Ελιάς
Να ενισχύσουμε το δίκτυο κοινωνικών δομών 
Να περιέλθει το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο στην κυριότητα του Δήμου
Να παραχωρηθούν οι εγκαταστάσεις του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας του Α.Π.Θ. από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμο
Να ολοκληρωθούν τα εν εξελίξει έργα υποδομής στις δημοτικές κοινότητες όπως έργα ύδρευσης και αποχέτευσης. 
Να εφαρμόσουμε τις προτάσεις της κυκλοφοριακής μελέτης


Κυρίες και κύριοι, 

Ο νέος κύκλος που ανοίγει αύριο για το Δήμο Βέροιας, βρίσκει τη νέα Δημοτική Αρχή να ξεκινάει από καλή αφετηρία. 

Έχοντας  σημαντική παρακαταθήκη, γνώση, εμπειρία, ικανά στελέχη, επιθυμία για προσφορά και όρεξη για σκληρή δουλειά, είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.  

Κυρία Δήμαρχε, 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη σας προσφορά στον τόπο και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα σας εγχειρήματα. 

Φίλες και φίλοι, 

Εν όψει της νέας δημοτικής περιόδου, εύχομαι, επίσης, καλή δύναμη σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τους δημοτικούς υπαλλήλους και καλή πρόοδο στον τόπο μας. "

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο