Συνελήφθησαν μαστροποί στη Βέροια


Για τα αδικήματα της μαστροπείας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε χωριό της Ημαθίας μία γυναίκα και ένας άνδρας, ηλικίας 50 και 53 ετών, αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 50χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος «καφέ-μπαρ» και ο 53χρονος υπεύθυνος εξέδιδαν σε πελάτες, έναντι αμοιβής, γυναίκες που εργάζονται στο κατάστημα ως σερβιτόρες.

Αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο εν λόγω μαγαζί και ζήτησε από τον 53χρονο να συνευρεθεί με 28χρονη Ελληνίδα εργαζόμενη του καταστήματος. Ο υπεύθυνος του «καφέ-μπαρ» παρέλαβε από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τον οδήγησε σε διαμορφωμένο δωμάτιο.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ εις βάρος της 28χρονης βεβαιώθηκε παράβαση σχετική με τη νομοθεσία περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.


zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο