Εκλέγει προέδρους ΚΕΠΑ, ΔΗΠΕΘΕ και ΔΕΥΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας


Το απόγευμα της Δευτέρας (22/9) θα εκλέξει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας νέα μέλη σε Κ.Ε.Π.Α., ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας, ωστόσο τα πρόσωπα που θα αναλάβουν αυτές τις Δημοτικές Επιχειρήσεις - Νομικά Πρόσωπα, δεν αποτελούν... μυστικό.

Στην Κ.Ε.Π.Α. ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ο Νίκος Μαυροκεφαλίδης,  και στην Δ.Ε.Υ.Α.Β. ο Νίκος Μωϋσιάδης, θα είναι από την Τρίτη τα νέα πρόσωπα των διοικήσεων.

Από τους τρεις, θεωρούμε ότι, βάσει της "ιστορίας" του στα πολιτικά δρώμενα, πιο... αδικημένος είναι ο Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από διάφορα πόστα και άφησε θετικά αποτελέσματα ή, έστω, θετικές πρωτοβουλίες και προθέσεις, όταν οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ένα καλό αποτέλεσμα.

Η πιο επιτυχημένη δε στιγμή του, θεωρούμε πως ήταν όταν ήταν αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής. Κατά συνέπεια, η εμπειρία του σε αυτό τον τόσο ευαίσθητο κλάδο, ειδικά στις μέρες μας, θα ήταν πολύτιμη. 

Ας ελπίσουμε η... καλλιτεχνική στροφή στην "καριέρα" του να είναι εξίσου παραγωγική, καθώς και η θεατρική Παιδεία είναι μία πιθανή διέξοδο από την κρίση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο