Ένας άλλος Κώστας Βοργιαζίδης


Πολλές φορές, κυρίως ελλείψει πολιτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις συνεδριάσεις λειτουργούν και ως... κοινή γνώμη, μέσα από τα παραπολιτικά σχόλια που κάνουν. Έτσι έγινε και στη συνεδρίαση της Δευτέρας (15/9), αναφορικά με την τοποθέτηση της νεαρής προέδρου της Τ.Κ. Ν. Νικομήδειας και την απάντηση του Δημάρχου.

Τόσο σε επίπεδο δημοσιογράφων, αλλά και σε επίπεδο Συμβούλων και πολιτών, η απάντηση του Κώστα Βοργιαζίδη προς την Χριστίνα Σταφυλλίδου χαρακτηρίστηκε (από μεγάλη μερίδα) από "άκομψη" έως "απαράδεκτη".

Η δική μας άποψη; Είναι λογικό πως ο νέος Δήμαρχος, στην προσπάθειά του να επιβληθεί, αλλά και να χαράξει τις δικές του κόκκινες γραμμές, να μην θέλει από δικούς του να... του τη λένε. Ωστόσο, μάλλον έδρασε υπερβολικά στην περίπτωση της νεαρής προέδρου, καθώς είδαμε πως κάθε άλλο παρά κακή πρόθεση είχε.

Να σημειωθεί πως δεν θα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το ύφος του Δημάρχου, αν δεν γνωρίζαμε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ευγενικό και ανοιχτό σε διάλογο. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν απλά μια υπερβολική αντίδραση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο