Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μακροχώρι για την αποχεύτευση


Με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών β ́ φάσης κατασκευής δικτύου αποχέτευσης Δ.Δ. Μακροχωρίου Δήμου Βέροιας, ο Διευθυντής της Α.Δ. Ημαθίας Ταξίαρχος Νικόλαος Μπαντουβάκης αποφάσισε τις εξής  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) Την στένωση του οδοστρώματος κατά την διάρκεια εργασιών, σε μήκος 100 μέτρων και πλάτους 3,5 μέτρων της οδού Αριστοτέλους στο Μακροχώρι, όσο θα είναι και το μετακινούμενο εργοτάξιο, στην λωρίδα κατεύθυνσης από Βέροια προς Αλεξάνδρεια.

β) Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομείναν τμήμα της οδού, το οποίο θα έχει το ελάχιστο πλάτος 3,25 μέτρα ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας.

γ) Με μέριμνα του ανάδοχού, θα τοποθετηθούν κώνοι που θα ορίζουν τον κλάδο κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, ώστε να ορίζεται επακριβώς το πλάτος ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας, τόσο κατά την διάρκεια των εργασιών όσο και κατά την διάρκεια της νύχτας, όπου θα υπάρχουν και φανοί κατάδειξής εργοταξίου.

δ) Κατά την διάρκεια των εργασιών, θα υπάρχουν σημαιοφόροι και στα δύο άκρα του εργοταξίου, πέραν της ειδικής προς τούτο σήμανσης, η οποία θα είναι πλήρης και επαρκής προς αποφυγή ατυχημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο