Ξεκίνησε η μεγάλη εμποροπανήγυρη του Αιγινίου (φώτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αιγίνιο η τελετή έναρξης της 88ης Εμποροπανήγυρης, με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, πλήθος κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής, με τον καθιερωμένο αγιασμό από τους Ιερείς της Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος, χοροστατώντας του Αρχιμανδρίτη π. Διονυσίου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Ευάγγελος Λαγδάρης απεύθυνε χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους παραβρισκόμενους και αναφέρθηκε στην ιστορία της εμποροπανήγυρης και τόνισε το μεγάλο κοινωνικοοικονομικό ρόλο του θεσμού για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου.



Η τελετή των εγκαινίων έληξε με ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονικής Αιγινίου υπό τη δ/νση του κ. Γιάννη Κούκα και την κοπή στης κορδέλας στην κεντρική είσοδο της εμποροπανήγυρης.









Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, οι Βουλευτές Πιερίας κ.κ. Δημήτρης Χριστογιάννης και Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, εκπρόσωποι Βουλευτών, εκπρόσωποi του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης και του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Πρ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πιερίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Αθανάσιος Μαντζούκας, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Φωτοπουλός Ευθύμιος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Πύδνας Κολινδρού κ. Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρ. Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ Πολύζος Ευάγγελος, οι Πρ. Δήμαρχοι Αιγινίου κ.α. εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς, σύλλογοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο