Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων στη Βέροια (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων που ξεκίνησε και πραγματοποιήθηκε στο Κυνοκομείο Βέροιας. Ένα πρόγραμμα το οποίο, όπως δήλωσε και η κ. Κοντού, πρόεδρος του φιλοζωικό σωματείου Σερρών που είχε την πρωτοβουλία για την εφαρμογή του και στη Βέροια, είναι ένα πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διεθνή οργανισμό.

Για τα προβλήματα που υπήρξαν και τα αποτελέσματα του προγράμματος μίλησαν ο επικεφαλής της ομάδας, Κωνσταντίν Αντωφ και οι κυρίες Τάκη και Κοντού.

Όπως είπαν, υπήρξαν κατ' αρχάς δυσκολίες οργανωτικές, οι οποίες δεν ξεπεράστηκαν ολοκληρωτικά, αλλά σταδιακά υπήρξε βελτίωση, σε σχέση με τις πρώτες μέρες.

Εκείνο που επισημάνθηκε είναι ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε ένα "απειλητικό" κλίμα, λόγω καταγγελιών του Κτηνιατιρκού Συλλόγου, αλλά και αναφορών σε ΜΜΕ οι οποίες δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Το "μούδιασμα" αυτό είχε σαν συνέπεια να μην υπάρξει η αναγκαία προβολή της καμπάνιας και αντίστοιχη ενημέρωση του κόσμου. Παρ' όλα αυτά στο 8ήμερο από το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου έγινε στείρωση σε περισσότερα από 260 αδέσποτα.
Ο Κωνσταντίν Αντωφ, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν, δήλωσε διατεθειμένος να έρθει και πάλι ο ίδιος και η ομάδα του, αν υπάρξει νέα πρόσκληση.

Δείτε τι δήλωσαν ο Κωνσταντίν Αντωφ και οι Βάσω Τάκη, των φιλοζωικών σωματείων Βέροιας και Ζωή Κοντού, των αντίστοιχων των Σερρών που πέρα από την πρωτοβουλία για την επαφή με το πρόγραμμα, βοήθησε και στη μετάφραση των δηλώσεων:




Πηγή: verianet.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι μόνες "δηλώσεις" που ακούγονται ευκρινώς στο βίντεο είναι τα... γαυγίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο