Champions League: Τα φώτα στο Ανφιλντ και στο Γ. Καραϊσκάκης



Δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν θέλει ρώτημα! Ένα είναι το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του champions league. Αυτό που γίνεται στο Ανφιλντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο αριθμός των τρόπαιων που έχουν κατακτήσει και οι δύο ομάδες βάζουν τέλος σε οποιονδήποτε αμφισβήτηση! Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δεκαπέντε τρόπαια ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ έχουν κατακτήσει οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα. 


Οι «κόκκινοι» είναι σε δύσκολη θέση καθώς ισοβαθμούν με την Βασιλεία στη βαθμολογία, με τους Ελβετούς να παίζουν εκτός έδρας με την Λουντογκόρετς έχοντας πολλές ελπίδες να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. 

Αυτό αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο που προσδίδει περισσότερο άγχος στη Λίβερπουλ η οποία γνωρίζει ότι εάν δεν πάρει τη νίκη σήμερα απέναντι στη «βασίλισσα» τότε θα μειωθούν οι πιθανότητες πρόκρισης. 

Φυσικά και το παιχνίδι αυτό αποτελεί έναν τρόπο για να μετρήσεις τις δυνάμεις της η αγγλική ομάδα απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Αγωνιστικά προβλήματα έχουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Μπέιλ και Σέχιο Ράμος. 

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, δηλαδή, τον πρώτο, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάλμε και έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη και να περιμένει τα. κέρδη της από το παιχνίδι στο Φάληρο. 

Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται και στο πριγκιπάτο! Για τον 3ο όμιλο η Μονακό υποδέχεται τη Μπενφίκα, η οποία έχει ξεκινήσει με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και θέλει πάση θυσία να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Λουί Ντε». 

Τέλος στον 4ο όμιλο η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ δοκιμάζεται από την Γαλατασαράι στην Τουρκία την στιγμή που η Άρσεναλ, που την καταδιώκει, παίζει στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Champions League:

1ος όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλμε (21:45)
Ολυμπιακός - Γιουβέντους (21:45)

Βαθμολογία:
Γιουβέντους 3
Ατλέτικο Μαδρίτης 3
Μάλμε 3
Ολυμπιακός 3

2ος όμιλος
Λουντογκόρετς - Βασιλεία (21:45)
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης (21:45)

Βαθμολογία:
Ρεάλ Μαδρίτης 6
Λίβερπουλ 3
Βασιλεία 3
Λουντογκόρετς 0

3ος όμιλος
Μπάγερν Λεβερκούζεν - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:45)
Μονακό - Μπενφίκα (21:45)

Βαθμολογία:
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 4
Μονακό 4
Μάγερν Λεβερκούζεν 3
Μπενφίκα 0

4ος όμιλος
Άντερλεχτ - Άρσεναλ (21:45)
Γαλατάσαραϊ - Ντόρτμουντ (21:45)

Βαθμολογία:
Ντόρτμουντ 6
Αρσεναλ 3
Γαλατάσαραϊ 1
Αντερλεχτ 1


Επιμέλεια: Κώστας Κάππας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο