Δεν είχε καμία αρμοδιότητα από τη Β/θμια η γυναίκα που έβρισε μαθήτρια στην παρέλαση


Καμία σχέση με τους υπεύθυνους διεξαγωγής της παρέλασης δεν είχε η κυρία που βρισκόταν δίπλα από την εξέδρα των επισήμων και αποκάλεσε τη νεαρή μαθήτρια "βόδι" (δείτε το θέμα εδώ), όπως μας ενημέρωσαν από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας - Τμήμα Φυσικής Αγωγής, που φέρει την ευθύνη της μαθητικής παρέλασης.

Αυτή η διευκρίνηση έρχεται να αποσαφηνίσει πως το εν λόγω άτομο βρέθηκε εκεί χωρίς κανένα επίσημο ρόλο και πως οι χαρακτηρισμοί της (ήταν άλλωστε προφανές αυτό), ήταν καθαρά... προσωπική της υπόθεση.

Μένει τώρα να διαπιστωθεί αν όντως το εν λόγω άτομο είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός, όπως έδειχνε με τα λόγια της ("θα περάσει το σχολείο μου", "θα περάσουν οι μαθητές μου" κλπ) ή είχε λίγο... παραπάνω φαντασία, που μας οδήγησε σε λάθος εντύπωση.

Όπως και να έχει, η θέση της δίπλα στην εξέδρα των επισήμων (όταν μάλιστα λίγο παρακάτω ήταν εκατοντάδες άτομα... καγκελοφραγμένα) δεν ταίριαζε και ίσως θα έπρεπε να είχε  ελεγχθεί η παρουσία της, αλλά και η... δράση της, από την αστυνομία που λάμβανε μέτρα.

Δεν χρειάζονται κάγκελα, οι περίεργοι πρέπει απλά να απομακρύνονται...

Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο