Ημαθία: Συλλήψεις για κλοπές σε Σ/Μ


Αυτόφωρες συλλήψεις, για δυο διαφορετικές περιπτώσεις, που αφορούσαν κλοπές σε Σούπερ Μάρκετ της Ημαθίας, έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας την Παρασκευή (24/10).

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 29, 30 και 44 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσαν από κατάστημα (Super Market) διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι παραπάνω την 02.09.2014 και 14.10.2014 στη Νάουσα, με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κατάστημα δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια, ένας 47χρονος, για κλοπή διαφόρων προϊόντων από κατάστημα (Super Market). Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους, ενώ σε έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μεταλλική σιδερογροθιά, ένα γκλοπ, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων, όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε την Παρασκευή (24.10.2014) από το παραπάνω κατάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο