Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της επετείου του "ΟΧΙ" στην Αλεξάνδρεια



Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Τρίτη (28/10), στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, λόγω της εθνικής εορτής, για την επέτειο του "ΟΧΙ", ανακοινώθηκαν απο την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι οι παρακάτω:

"Αποβλέποντες στην ομαλή - εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων κατά την διεξαγωγή της παρέλασης, την 28-10-2014, στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

                                                          Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Ά ρ θ ρ ο 1ο
-Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 κατά τις ώρες από 09:00΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 κατά τις ώρες από 10:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 από ώρα 11:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας).

Ά ρ θ ρ ο 2ο
α.-Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.

β.- Ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ά ρ θ ρ ο 3ο
-Οι παραβάτες της ΑΠΟΦΑΣΗΣ αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Π.Κ. και των άρθρων 3, 4, 52, 103, 104 και 105 του Ν. 2696/99 «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας».

Ά ρ θ ρ ο 4ο
-Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει μετά την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης και μόνο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο