Μακεδονική υπόθεση η πρωτιά: ΠΑΟΚ vs ΒΕΡΟΙΑ στο "ντέρμπι κορυφής"


Το λέμε, το ξαναλέμε και μας αρέσει! "Ντέρμπι κορυφής", με τους δύο πρώτους, με μόλις έναν βαθμό διαφορά, της Super League, ΠΑΟΚ και ΒΕΡΟΙΑ, να κοιτάζονται στα μάτια, ως ίσος προς ίσο, το απόγευμα της Κυριακής 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, στην εορτάζουσα Θεσσαλονίκη.

Ντέρμπι κορυφής, αλλά και ο αγώνας των μεγαλύτερων ομάδων της Β. Ελλάδος! Όπως και όλης της Ελλάδος, τουλάχιστον σύμφωνα με τα στοιχεία του έως τώρα βαθμολογικού πίνακα.

Η ΒΕΡΟΙΑ, στην ξέφρενη πορεία που έχει, "μπαίνει" στην Τούμπα ως "φίλη", αλλά και ως "ισάξια" αντίπαλος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, η πρωτιά θα... μυρίζει Μακεδονία! 

Οι συνθέσεις: 

Σχετικά με τις συνθέσεις των ομάδων, ο Άγγελος Αναστασιάδης, κατά την πάγια τακτική του, δεν ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ. 

Από την άλλη, ο προπονητής της "Βασίλισσας του Βορρά" Jose Carlos Granero ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Ginard Torres, Catala Mazuecos, Raul Bravo, Kali, Βέρτζος, Αμαραντίδης,  Malon Aragones, Battion, Μπαλάφας, Vazquez Bardera, Κατίδης, Dumitru Cardoso,  Ben Mohamed, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν και Campora.

Τέλος, να σημειωθεί ότι όσοι φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ μεταβούν στο γήπεδο της Τούμπας μεμονωμένα, θα εισέλθουν από την θύρα 8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο