Νεότερα για την ένοπλη ληστεία στο Σ/Μ "Μασούτης" στη Βέροια


Νεότερες πληροφορίες σχετικά με την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στο Σ/Μ Μασούτης, επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου της Βέροιας, σας παρουσιάζει το InVeria.gr. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η λεία των ληστών κυμαίνεται μεταξύ 2.600 έως 2.700 ευρώ και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν πιστόλι ή αεροβόλο, σε καμία περίπτωση όμως κάτι μεγαλύτερο (καραμπίνα ή πολεμικό όπλο).

Οι δύο δράστες λειτούργησαν με την εξής μέθοδο: Ο ένας έμεινε στα μετόπισθεν, για "τσίλιες", ενώ ο άλλος εισήλθε στο Σ/Μ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από τα ταμεία το ποσό των 2.600 - 2.700 ευρώ.

Αμέσως μετά, διέφυγαν από την στοά που οδηγεί στην οδό Αγ. Γεωργίου (προς την πλατεία Αγ. Αντωνίου) και αναζητούνται από την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ ήδη ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των υπαλλήλων που εκείνη την ώρα ήταν στο πολυκατάστημα, καθώς και άλλων αυτοπτών μαρτύρων. 

Η Ασφάλεια Βέροιας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει πλέον στα χέρια της όλα το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό και τις μαρτυρίες και θεωρείται θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο δράστες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο