Α. Δερμεντζόπουλος: "Το απόστημα του bullying πρέπει να σπάσει"


"Το απόστημα του bullying πρέπει να σπάσει. Θέλουμε να έρθουν στην επιφάνεια όχι μόνο τα περιστατικά εκφοβισμού μεταξύ των παιδιών, αλλά και να ρίξουμε φως στις γενεσιουργές αιτίες του" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος μιλώντας στην ημερίδα που συνδιοργανώθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως είπε ο Υφυπουργός Παιδείας, έχει θέσει το ζήτημα της αντιμετώπισης του σχολικού εκβιασμού σε μια από τις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων του και για αυτό το λόγο θέλει να συμβάλλει αποτελεσματικά στην εκρίζωση του εκφοβισμού μεταξύ των παιδιών. 

Στο πλαίσιο αυτό, εξάλλου, προσδοκά στην ανταλλαγή απόψεων με τη σουηδική πλευρά που κατέχει εμπειρία και έχει αναπτύξει τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση του φαινομένου.

Παράλληλα, ο κ. Δερμεντζόπουλος έκανε ειδική μνεία στη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε μια πλειάδα δράσεων με επίκεντρο τα παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο