Όλοι μαζί και ο Πατσίκας χώρια - Ψήφισε "κατά" στο ψήφισμα για τη μεταφορά μαθητών


Ρόλο... κυβερνητικού εκπροσώπου φαίνεται πως θέλει να διεκδικήσει ο δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής (στην 5η θέση) της ΝΔ, Ζήσης Πατσίκας, αν κρίνουμε από τη στάση που κράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, τη Δευτέρα (24/11).


Ενώ ήρθε προς υιοθέτηση το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ημαθίας και παρά τις επιφυλάξεις που εκφράστηκαν από το Δήμαρχο και άλλους συμβούλους ως προς την αναφορά περί δημιουργίας κρατικού φορέα μεταφοράς μαθητών, όλοι το υπερψήφισαν, δείχνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην αγωνία και τα υπαρκτά προβλήματα των γονιών.

Ωστόσο, ο κ. Πατσίκας καταψήφισε και αιτιολογώντας την ψήφο του δημόσια, ανέφερε πως διαφωνεί με το 50% του ψηφίσματος. Ερωτηθείς από το InVeria.gr για τα σημεία διαφωνίας, ανέφερε πως δεν συμφωνεί με τις κινητοποιήσεις που προτείνονται...

Ίσως ο Ζήσης Πατσίκας δεν θέλει να "στεναχωρήσει" το κόμμα του, αλλά παραγνωρίζει το γεγονός ότι εν ενεργεία βουλευτές και στελέχη της ΝΔ (όχι στην Ημαθία, εδώ έχουν την "σιωπή των αμνών" ή "τον ύπνο του δικαίου") τάχθηκαν κατά της ΚΥΑ και υπέρ του δίκαιου αγώνα των γονιών.

Εκτός και αν θεωρεί "λαϊκισμό" και "χάιδεμα" αυτιών μια τέτοια στήριξη, οπότε, εμμέσως πλην σαφώς - χαρακτηρίζει λαϊκιστές όλους τους συναδέλφους του στην δημοτική ομάδα, με πρώτο τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο