Τα πλατανόφυλλα "έπνιξαν" τα... Παπάκια!

Μια γειτονιά γεμάτη με φύλλα από Πλατάνια θα αντικρίσει κανείς, περνώντας, από την περιοχή "Παπάκια", της Βέροιας, καθώς όπως δηλώνουν οι κάτοικοι, δεν περνάει κανείς να καθαρίσει τους δρόμους και το παρκάκι, που υπάρχει εκεί.

"Έχω να δω σκούπα του δήμου στο δρόμο, πάρα πολύ καιρό", ήταν η απάντηση μιας κυρίας, η οποία μένει στην περιοχή "Παπάκια", ενώ συνέχισε, "αν και τα απορριμματοφόρα περνάνε κάθε μέρα, δεν έχουμε παράπονο από αυτό, κανείς δεν ενδιαφέρεται να καθαρίσει και το δρόμο από όλα αυτά τα φύλλα".

"Μας έχουν ξεχάσει", δήλωσε ένας κύριος μέσης ηλικίας, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ενώ τόνισε: "εμείς βγαίνουμε στο δρόμο με τις σκούπες και σκουπίζουμε τα φύλλα στις άκρες του δρόμου. Άσε που όταν βρέχει γίνονται πολύ επικίνδυνα, γιατί δημιουργείται σαν ένα στρώμα γλίτσας".

Στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν, θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε το παρκάκι που υπάρχει, στην περιοχή "Παπάκια", περιοχή που βρίσκεται μια ανάσα, από το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το οποίο προσελκύει καθημερινά κόσμο από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο