Τα "χώνουν" στον Κ. Γιοβαννόπουλο οι φίλου του στο fb...


Μόνος ένας στους δέκα (περίπου) των φίλων του στο facebook επικρότησαν το ανοιχτό ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ του ΠτΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής Ημαθίας (εκλεγμένος με το κόμμα του Π. Καμένου) Κώστας Γιοβαννόπουλος και τα σχόλια πήραν... φωτιά, ζητώντας του να "τιμήσει την ψήφο τους", που τον έστειλε στη Βουλή.

Μάλιστα, κάποιος θυμήθηκε τι έλεγε ένα χρόνο πριν ο βουλευτής:



Προφανώς, όσοι ψήφισαν τον κ. Γιοβαννόπουλο ήταν άτομα που τον ψήφισαν ενάντια στη Μνημονιακή πολιτική. Για αυτό τον έστειλαν στη Βουλή, για αυτό τον τίμησαν. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έφυγε από το κόμμα του, οι ψηφοφόροι του θεωρούν πως είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί αυτά για τα οποία τον όρισε ο λαός της Ημαθίας...

Προφανώς ο βουλευτής, ακούγοντας τη πλειοψηφία των "φίλων" του, αλλά και της συνείδησής του, δεν θα ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εκτός και αν δεν τον ενδιαφέρει η γενική κατακραυγή.

Δείτε στην παρακάτω εικόνα μερικά (ενδεικτικά) από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του βουλευτή που κοινοποιούσε την τελευταία του ομιλία στη Βουλή, για τον Προϋπολογισμό:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο