Θ. Θεοχαρόπουλος και Γ. Κάκαρης "απειλούν" τις... έδρες της ΝΔ στην Ημαθία


Μπορεί η - συμπαθής κατά τα άλλα - βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη να απάντησε στο InVeria.gr, κατά τη συνέντευξη Τύπου την περασμένη Παρασκευή στη Βέροια, πως δεν κατανοεί πως προέκυψε η συζήτηση περί συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ,ΑΡ, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει και επιβεβαιώνεται από επίσημες πηγές...

Μάλιστα, σε περίπτωση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜ.ΑΡ., το κόμμα του Φώτη Κουβέλη δεν προτίθεται να παραδώσει τις... σφραγίδες (όπως έκανε το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη το 2012), ούτε θα γίνει... συνιστώσα, απλά θα υπάρξει συνεργασία για τις εκλογές, διατηρώντας την αυτοτέλειά του.

Ο Θ. Θεοχαρόπουλος
Σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει το σενάριο της συνεργασίας και δεν κατέβει αυτόνομη η ΔΗΜ.ΑΡ., είναι πολύ πιθανό στην Ημαθία να υπάρχει μια πολύ υψηλή εκπροσώπηση του κόμματος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή του Γραμματέα της ΔΗΜ.ΑΡ., Θανάση Θεοχαρόπουλου, που κατάγεται από την Ημαθία.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη θα δώσει άλλη βαρύτητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς - κακά τα ψέμματα - τα γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας που εκδηλώνουν πρόθεση για υποψηφιότητα, δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη δημοτικότητα.

Ο Γ. Κάκαρης
Αν συνδυαστεί το παραπάνω ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Γραμματέα της ΔΗΜ.ΑΡ., με την σχεδόν σίγουρη υποψηφιότητα (όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές των Αθηνών) του στελέχους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΣΚΙ (συνδικαλιστική παράταξη ΣΥΡΙΖΑ) και δημοτικού συμβούλου Βέροιας Γιώργου Κάκαρη, σίγουρα θα υπάρξει μια δυναμική, ανανέωση και εξωστρέφεια στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το "δυνατό", λοιπόν, ψηφοδέλτιο θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη ΝΔ, καθώς θα είναι πολύ πιθανόν να μην πάρει ποσοστό άνω του 25%, κινδυνεύοντας να μείνει (όπως τον Μάιο του 2012), χωρίς καμία έδρα στην Ημαθία!

Θ. Θεοχαρόπουλος, Κ. Βοργιαζίδης, Λ. Ακριβόπουλος
Άλλωστε, να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο (προεκλογικά τον επισκέφθηκε ο Γραμματέας, σε μια ιδιαιτέρως συμβολική κίνηση), ενώ έχει στην ομάδα του τον Γιώργο Κάκαρη, αλλά και τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο, πρόεδρο της Τοπικής Ομάδας Βέροιας της ΔΗΜ.ΑΡ. και κατά συνέπεια, θεωρούμε δεδομένο ότι θα στηρίξει ιδιαίτερα αυτές τις υποψηφιότητες...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο