Δημόσιο "άκυρο" Π. Καμμένου στον Κ. Γιοβανόπουλο στη Βέροια (βίντεο)


Στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου που είναι ο Πολιούχος της πόλης της Βέροιας και τιμάται σήμερα συναντήθηκαν ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας εκλεγμένος με τους ΑΝΕΛ μετέπειτα ανεξάρτητος και τώρα υποψήφιος με τη Ν.Δ., Κώστας Γιοβανόπουλος. 

Όταν μπήκε στον Ιερό Ναό ο κ. Γιοβανόπουλος, ο κ. Καμμένος ήταν ήδη εκεί μαζί με υποψήφιους και τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.

Όπως συνηθίζεται ανταλλάσσεται εθιμοτυπική χειραψία μεταξύ πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων. Όταν ο κ. Γιοβανόπουλος αντάλλαξε χειραψία με τον συνυποψήφιο του πλέον στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη δίπλα στον οποίο ήταν ο κ. Καμμένος. Όταν ο κ. Γιοβανόπουλος έτεινε το χέρι προς τον κ. Καμμένο, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε να κρατάει τα χέρια του σταυρωμένα μπροστά του ενώ από την κίνηση των χειλιών του φάνηκε να λέει κάτι προς τον κ. Γιοβανόπουλο.

Αμέσως, μετά ο κ. Γιοβανόπουλος αντάλλαξε χειραψία με τους άλλους παρισταμένους και κάθισε στο χώρο των επισήμων αλλά από τις εκφράσεις και του Προέδρου των ΑΝΕΛ και του κ. Γιοβανόπουλου ήταν σαφές ότι η συνάντηση αυτή δεν ήταν ούτε ευχάριστη για τον κ. Καμμένο ούτε είχε ευχάριστο αποτέλεσμα για τον κ. Γιοβανόπουλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Δείτε τι δήλωσε στο Verianet.gr ο Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα μετά:



Πηγή: verianet.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο