Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ. Βέροιας (6/3) - Τα θέματα

Τακτική Συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ. Βέροιας, την Παρασκευή (6/3/2015) και ώρα 14:00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

Θέμα 1ο: Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στον ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΓΚΕΛΙΔΗ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, για το κατάστημά του ¨ΜΠΑΡ – ΕΨΗΤΗΡΙΟ¨, στην Τ.Κ. Πατρίδας  της  Δ.Ε. Δοβράς.

Θέμα 2ο: Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ¨, στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΩΤΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για το κατάστημά του στην Τ.Κ. Κουμαριάς  (αριθ. 17 & 18 αγροτεμάχιο αγροκτήματος Βρωμοπήγαδου,), της  Δ.Ε. Βέροιας.

Θέμα 3ο: Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ¨, στην ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ  για το κατάστημά της στην Τ.Κ. Βεργίνας  (αρ. οικ. 496α, Ο.Τ. 94) της Δ.Ε. Βεργίνας. 

Θέμα 4ο: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για : Εφαρμογή ή μη των υψομέτρων της ερυθράς της οδού Μοσχοπόλεως μεταξύ των Ο.Τ. 561-562 όπως αυτά τροποποιήθηκαν με την υπ’ αριθ. 172/99  Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Θέμα 5ο: Σύνταξη Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2013.

Θέμα 6ο: Σύνταξη Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2014.

Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο