Βέροια: Η Μ. Σπυράκη σε πολιτική εκδήλωση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: Λόγω της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας σε σχέση με τη διενέργεια του δημοψηφίσματος, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 και ώρα 21:00΄ στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ στη Βέροια Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Ν. Ημαθίας της ΝΔ ενόψει της Προσυνδιάσκεψης Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, ώρα και τόπο ως ανοιχτή πλέον ενημερωτική για τους πολίτες, τον επιχειρηματικό κόσμο και τους φορείς της Ημαθίας εκδήλωση με ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη με θέμα συζήτησης την επιτακτική ανάγκη του ″ΝΑΙ στην Ευρώπη″ στο δημοψήφισμα γιατί:

Είμαστε πολίτες της Ευρώπης.
Την Κυριακή απέναντι στο συγκεκαλυμμένο και άνευ περιεχομένου ερώτημα που θέτει ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαντάμε καθαρά:
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη γιατί εκεί ανήκουμε. Γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Γιατί πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη ζωή είναι η βάση για να γίνουν όλα.
Για να ζουν οι άνθρωποι με σεβασμό στο διαφορετικό, να προοδεύουν, να είναι αλληλέγγυοι και να ευημερούν.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη γιατί μετά από κόπους δεκαετιών φτιάξαμε το κοινό μας νόμισμα, το ευρώ, που μας θωρακίζει από τις υποτιμήσεις και τις διεθνείς κρίσεις και διασφαλίζει τους κόπους μας και τους κόπους των γονιών μας.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη γιατί όταν βρεθήκαμε στο χείλος του γκρεμού της οικονομικής κρίσης δεν πτωχεύσαμε, επειδή ακριβώς κατοικούσαμε μέσα σε μια ασφαλή αυλή.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη γιατί όλοι μαζί μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις της μονομερούς συνταγής της δημοσιονομικής πειθαρχίας, να προσελκύσουμε ιδιωτικές επενδύσεις και να δημιουργήσουμε δουλειές. Το πακέτο Γιούνκερ που μοχλεύει 315 δισεκατομμύρια είναι ένα πρώτο βήμα.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη γιατί η Ελλάδα δικαιούται - και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν κατοχυρώσει - 35 δισεκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και την Κοινή Αγροτική Πολιτική, και τα οποία θα χάσουμε εάν βγούμε από το Ευρώ και τελικά απο την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη γιατί η FRONTEX προστατεύει τα σύνορα μας από την παράνομη μετανάστευση και η Κομισιόν, δια του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ζητά να μοιραστούν τα βάρη που σηκώνει η χώρα μας από το μεταναστευτικό ρεύμα επί ίσοις όροις.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη γιατί απαντάει στις προκλήσεις της Τουρκίας, γιατί ζητά να συμμορφωθεί με το κοινοτικό κεκτημένο ως υποψήφια χώρα, γιατί εργάζεται για τη σταθεροποίηση των Σκοπίων και την ανάσχεση των αλυτρωτικών διεκδικήσεων τους, γιατί επιχειρεί να φέρει στον ευρωπαϊκό δρόμο την Αλβανία.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη γιατί είναι το σπίτι μας, γιατί εδώ ανήκουμε.
Ο κος Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν εξουσιοδότηση να μας κάνουν έξωση. Δεν δικαιούνται να καταστρέψουν το σημαντικότερο επίτευγμα των Ελλήνων από το 1974.
Την Κυριακή θα πάρουν το μήνυμα»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο