Ευχαριστήριο ΜΑΣ "Η Καλλιθέα" για το διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Από τον Μορφωτικό - Αθλητικό Σύλλογο "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ" εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου: Ολοκληρώθηκαν και φέτος με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  «ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΙΚΑ 2015 - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» στο αμφιθέατρο Αγίας Παρασκευής  στις 25 – 26 Ιουλίου, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός - Αθλητικός Σύλλογος «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

Γιορτάστηκαν τα 36 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φέτος και φιλοξένησε, τον Αθλητικό Χορευτικό Σύλλογο ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ από το Κολυμβάρι Χανίων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Βαρβαρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασωμάτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλατιτσιωτων, την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και ένα από τα χορευτικά τμήματα (εφηβικό) του Μ.Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Το πλήθος του κόσμου που μαζεύτηκε στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής, μπόρεσε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων και να γλεντήσει με ζωντανή παραδοσιακή μουσική μέχρι τα ξημερώματα. Με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσαν οι θεατές όλα τα χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν χορούς από την Κρητη, την Ρούμελη, την Φλώρινα, τα Πιερια, το Ρουμλουκι, την Ανατολική Ρωμυλία, και τον Πόντο!  

Στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης συνέβαλαν σημαντικά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, που στάθηκαν δίπλα στο Δ.Σ με υπομονή και κουράγιο.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι:  ο Δήμαρχος Βέροιας  κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγγελίνας Θωμάς και Σιακαβαρας Αθανάσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Χειμώνας Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Φιλλίπου και χορηγός του συλλόγου κ.Τραπεζανλιδης Γεώργιος, οι δημοσιογράφοι κ. Χατζηκώστας Αλέκος, κ. Νίκος Βουδούρης, κ. Αντώνης Χατζηκυριακίδης, κ. Δημήτρης Καρολιδης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τον τρόπο τους μας βοήθησαν να επιτύχουμε το στόχο μας, τον Δήμο Βέροιας, τους τεχνικούς με τα συνεργεία του δήμου για την περιποίηση του χώρου. (καθαρισμός – πλύσιμο χώρου εκδηλώσεων , στήσιμο εξέδρας κ.λ.π) και την εθελοντική ομάδα του Συλλόγου για την δεντροφύτευση του χώρου και καθαρισμό της συνοικίας. 

Ευχαριστούμε επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα,  τον  Πρόεδρο του σωματείου Παναγία Σουμελά κ. Γιώργο Τανιμανίδη, το Δ/Σ ,τον Δ/ντή κ. Αντώνη Δάλλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ιδρύματος Παναγία Σουμελά  κ. Φωτιάδη Βασίλη για την φιλοξενία των χορευτικών συγκροτημάτων στους ξενώνες της Ιεράς Μονής Παναγία Σουμελά.   
Την τροχαία Βέροιας καθώς  και το τμήμα τάξης. 
Τον τοπικό τύπο εφημερίδες ΛΑΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, , ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ 

Τα blogs INVERIA NEWS, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ, VERIANET.GR, 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ, ΛΑΟΣ- ΕΠΕΑ, ΑΜΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑ , ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ .  

Πατσιαβούρα Νίκο  ( τυροκομικά )
Τραπεζανλίδη Κώστα & Γιώργος (είδη μαναβικής) 
Τον κ. Θεόδωρο Γιαγτζόγλου για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών 
Κάβα  ποτών ΚΟΡΜΟΣ, Ιωσηφίδη Άρη  (είδη μαναβικής ),Έξαρχο Αναστάσιο (νερά αναψυκτικά καφέ coin ).S/M ΚΟΤΣΥΦΑΣ (νερά ) 
Πίττες ΣΑΚΗΣ
Τις κυρίες για την προσφορά εδεσμάτων για το πρωινό των φιλοξενούμενων χορευτικών
Τον πολιτιστικό σύλλογο Ράχης για την διάθεση τραπεζιών

Τους καλλιτέχνες :
Νίκο Σιδηρόπουλο ( λύρα ),
Χρήστο Βαρύτιμο  (λύρα), 
Γιώτη Κωνσταντινίδη (τραγούδι),
Ιορδάνη Σιδηρόπουλο (νταούλι),
Διονύση Νικολαίδη (νταούλι),
Τσιγγενοπουλο Δημήτριο ( γκάιντα )
που διασκέδασαν αφιλοκερδώς τον κόσμο.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες και κυρίους μέλη και φίλοι του συλλόγου και τα χορευτικά τμήματα  (εφηβικό-παραστάσεων) που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους, για να γίνει η φιλοξενία των συγκροτημάτων άνετη.(φαγητό-ξεναγήσεις)
Επίσης στην κ. Ιουλία Σαμανίδου, για την παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο