Συντηρείται - επιτέλους - η ΕΟ Βέροιας - Νάουσας

Ξεκίνησε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου η συντήρηση της υφιστάμενης επαρχιακής οδού Βέροιας-Νάουσας, στα τμήματα όπου αυτή θα λειτουργεί μελλοντικά ως παράπλευρο δίκτυο της υπό κατασκευή αρτηρίας.

Η συντήρηση της υφιστάμενης επαρχιακής οδού, που γίνεται με ευθύνη της Π.Ε. Ημαθίας, θα γίνει στα τμήματα από Χ.Θ. 5+400 (μετά την Πατρίδα) έως Χ.Θ. 7+200 (στο ύψος του Δοβλέτογλου), μήκους περίπου 1.800 μ. και από Χ.Θ. 10+200 (στο ύψος του ξύλινου σπιτιού) έως Χ.Θ. 12+500 (φανάρια στη διασταύρωση προς Νάουσα), μήκους περίπου 2.300 μ. Θα συντηρηθεί επίσης και το τμήμα από τον νέο ανισόπεδο κόμβο Νάουσας έως τη συμβολή με την υφιστάμενη οδό Βέροιας-Νάουσας, μήκους περίπου 600μ. Προβλέπεται να γίνει φρεζάρισμα της επιφάνειας της υφιστάμενης στρώσης ασφάλτου και στην συνέχεια θα διαστρωθεί νέα στρώση ασφαλτικού. 

Η συντήρηση, που ξεκίνησε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του έτους, αναλόγως των καιρικών συνθηκών, χρηματοδοτείται από το κυρίως έργο  της υπό κατασκευή αρτηρίας «Νάουσα-Πατρίδα». Η ανάδοχος εταιρεία κατασκευής της του οδικού τμήματος» Νάουσα-Πατρίδα» ΑΘΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε, ανάθεσε το έργο της κατασκευής των ασφαλτικών στον υπεργολάβο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Α.Τ.Ε. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο