Έχασε από τον Ηρακλή με 1-0 η ΒΕΡΟΙΑ για το Κύπελλο Ελλάδας

Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ηρακλής που επικράτησε με 1-0 της Βέροιας εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Μπαρτολίνι στο 73'. Ένα τέρμα που ήρθε όμως κόντρα στην ροή της αναμέτρησης καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και χαμένο πέναλτι στο 62' με τον Ναζλίδη.

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες της έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση στο πρώτο 45λεπτο έχοντας για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους και απειλώντας την εστία του Ηρακλή.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 13' όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση. Ο Νέτο ανέλαβε την εκτέλεση του με απευθείας πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον.

Τρία λεπτά αργότερα ο Άρτσε βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το πρώτο σουτ με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Ζιαμπάρη και εν συνεχεία τον Καϊκούτ να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής απελπιστικά άουτ.

Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη και τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο στο 17' όταν ο Βέλλιος έγινε κάτοχος της μπάλας και την κατάλληλη στιγμή άνοιξε στον Μπουκουβάλα που έκανε το σουτ το οποίο έφυγε αρκετά έξω.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη στιγμή στην αναμέτρηση στο 25' όταν σε σέντρα από τα αριστερά ο Μαγέφσκι πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το πλασέ από κοντά αλλά ο Χουάντερσον με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν αυτός που απείλησε πρώτος όταν στο 54' κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, έβγαλε μια κομπίνα με τον Βέλλιο να σουτάρει υπό την πίεση του Νέτο και τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πάλι στο 57' όταν μετά από ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά και σέντρα για τον Άρτσέ που όμως σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 61' ο διαιτητής Θάνος υπέδειξε σωστά το πέναλτι υπέρ της Βέροιας σε παρατεταμένο κράτημα του Στάμου πάνω στον Ναζλίδη. Ο φορ της Βέροιας ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χουάντερσον. Ο γκολκίπερ του Ηρακλή όμως έπεσε σωστά και με ωραία απόκρουση έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στο 69' αλλά ο Μπαρτολίνι δεν εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Καντιμοίρη σε κόρνερ από τα δεξιά καθώς ο Αργεντινός από το ύψος του πέναλτι σε κενή εστία σούταρε έξω.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο έμπειρος στόπερ του Ηρακλή πήρε την εκδίκηση του. Σε φάουλ από τα δεξιά του Ρομένο, πήδηξε ψηλότερα απ' όλους στο πίσω δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Καντιμοίρη.

Ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με την Βέροια να προσπαθεί να γίνει απειλητική στη συνέχεια και να φέρει το ματς στα ίσια χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αρχικά στο 78' μετά από ωραία σέντρα από τον Νέτο από τα δεξιά ο Κόλα θα πάρει την κεφαλιά αλλά θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Χουάντερσον.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα χάθηκε στο 87' όταν ο Νέτο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από καλό σημείο με τον Χουάντερσον και πάλι να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει την μπάλα.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νάστος, Μαραγκός, Οστοιτς, Σιόντης, Νέτο, Αρτσε, Μαγέφσκι (79' Μελικιώτης), Ναζλίδης, Καϊκούτ (60' Κόλα), Αμπντούν (60' Γεωργιάδης).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης (64' Σαραμαντάς), Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Στάμου (71' Πορτουλίδης), Ρομάνο (90' Τσότρας), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.

Κίτρινες: 23' Αμπντούν, 70' Μαραγκός, 71' Νάστος/61' Στάμου, 80' Μπουκουβάλας

Πηγή: sport24.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο