Η τελετή Αναστάσεως 2016 στην πλ. Εληάς της Βέροιας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες κόσμου και φέτος συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Εληάς, στη Βέροια, για την τελετή της Αναστάσεως, στην οποία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και συμμετείχαν ιερείς από τις ενορίες του Μητροπολιτικού Ναού Απ. Πέτρου και Παύλου, Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος και Αγ. Αναργύρων.
Στην αρχή της τελετής, ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Βεροίας, Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, ανέγνωσε την ποιμαντορική εγκύκλιο του Μητροπολίτη, ενώ στη συνέχεια ο ο προεξάρχων της τελετής, Μητροπολίτης Παντελεήμων, ανέγνωσε την ευαγγελική περικοπή της Αναστάσεως και έψαλε το "Χριστός Ανέστη", στο άκουσμα του οποίου ο ουρανός της πόλης φωτίστηκε με βεγγαλικά.
Στην τελετή παρόντες ήταν εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ουρσουζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Γιώργος Σοφιανίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας, αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.α.

Δείτε βίντεο με την τελετή και σχετικές φωτογραφίες:


  Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο