ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ InVeria.gr: Ο Δ. Βέροιας σφράγισε κολυμβητήριο επειδή δεν είχε άδεια!

Την σφράγιση της κολυμβητικής δεξαμενής και των βοηθητικών της χώρων (αποδυτήρια κλπ)  του κολυμβητηρίου της εταιρίας ΝΑΥΤΙΛΟΣ Α.Ε. (περιοχή Δοβρά) αποφάσισε ο Δήμος Βέροιας, καθώς διαπιστώθηκε η λειτουργία της χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει και αποκαλύπτει το InVeria.gr.

Η εντολή για την σφράγιση ήταν άμεσα εκτελεστέα και το πρωί της Δευτέρας (27/6/2016) αστυνομικοί του ΑΤ Βέροιας, με την συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας, προχώρησαν στην σφράγιση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το InVeria.gr και σας αποκαλύπτει, η άδεια λειτουργίας που υπήρχε ίσχυε μέχρι τις 16 Ιουνίου 2015. Να σημειωθεί δε, ότι εντός του κολυμβητηρίου είναι εγκατεστημένος ο Αθλητικός Ναυτικός Σύλλογος Ημαθίας (ΝΑΣΗ).

Η εξέλιξη αυτή είναι λογικό να προβληματίζει, καθώς, ελλείψει δημοτικού κολυμβητηρίου στην Βέροια, οι πολίτες - και κυρίως τα παιδιά - που επιθυμούσαν να αθλούνται, είχαν δύο ιδιωτικές επιλογές... Πλέον, η μία ανεστάλη, λόγω της σφράγισης των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου...

Όσο για το ποιοι ευθύνονται για την εξέλιξη αυτή, ποιοι έκαναν ή δεν έκαναν ενέργειες που είχαν αυτό το αποτέλεσμα, είναι θέμα που θα μας απασχολήσει εκτενώς στο μέλλον, αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και προσώπων σε αυτή την ιστορία... Ωστόσο, ελπίζουμε αυτή η αρνητική εξέλιξη να αντιστραφεί και μάλιστα άμεσα, πριν χαθεί το καλοκαίρι.

Επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο