Έγινε του... Ρασούλη στη Βέροια! (βίντεο - φώτο)

Με αξεπέραστες μουσικές του σπουδαίου Έλληνα τραγουδοποιού Μανώλη Ρασούλη, στιγμές συγκίνησης, αλλά και... πολιτικά μηνύματα, ξεκίνησε το φεστιβάλ τραγουδιού "Βέροια, Εύηχη Πόλη", το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2016, στο πάρκο Εληάς, στη Βέροια.
«Εδώ είναι του Ρασούλη», ο τίτλος του μουσικού αφιερώματος, στο οποίο ο Μανώλης Λιδάκης, η Ναταλία Ρασούλη, κόρη του Μανώλη Ρασούλη, η Σοφία Παπάζογλου, ο Κωνσταντίνος Στεφανής και o Πέτρος Βαγιόπουλος τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού.
Πέρα, όμως, από μουσική, η βραδιά είχε και άλλες στιγμές, ευχάριστες και συγκινητικές. Από τη μία, ο Μανώλης Λιδάκης "τα έχωσε" κανονικά στην ΕΕ και σε Αγγλία - Γερμανία, με αφορμή το BREXIT, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που έκανε χιούμορ με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, έπαιξε και μπουζούκι, κάνοντας επίδειξη στα μαθήματα που έλαβε...
Από την άλλη, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, έφερε στο μικρόφωνο έναν νεαρό με ειδικές ανάγκες για να τραγουδήσει μαζί τους, ο οποίος νεαρός - όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο Μανώλης Λιδάκης, ήταν υπό την προστασία του Μανώλη Ρασούλη τα τελευταία 14 χρόνια της ζωής του, δείχνοντας μια άγνωστη, αλλά ιδιαιτέρως ανθρώπινη πλευρά του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την συναυλία:
 
 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο