Η 2η μέρα της 11ης αναβίωσης του εθίμου του Κλήδονα από την ΕΛΒ (βίντεο - φώτο)

Για 11η χρονιά ολοκληρώθηκε το έθιμο του ΚΛΗΔΟΝΑ, που διοργανώθηκε το διήμερο 24-25 Ιουνίου 2016, στο Κομνήνιο Βέροιας, από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.
Στην αρχή της εκδήλωσης, που παρουσίασε ο Λάζαρος Ζευγαρόπουλος, απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΕΛΒ, Παύλος Σαρημιχαηλίδης και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι Χρήστος Μελετίδης και Σίμος Τσιπουρίδης, καθώς και ο Χαράλαμπος Τσιφλίδης, για την συνδρομή της Tsiflidis Security στον Σύλλογο. 
Λίγη ώρα μετά, τελέστηκε το έθιμο του Κλήδονα, όπου οι νέες και οι νέοι χόρεψαν γύρω από τα αναμμένα στεφάνια της Πρωτομαγιάς, γεγονός που προετοιμάζει για την είσοδο στη νέα εποχή, μετά και την ισημερία του Ιουνίου.
Στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί το "παρών", μεταξύ των οποίων - πέραν του Δημάρχου Βέροιας - ο διοικητής της Β΄ Μοίρας Καταδρομών Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας Στέργιος Διαμάντης και Δημήτρης Τραπεζανλής, το μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Νάουσας και τοπικός σύμβουλος Χαρίεσσας, Σταύρος Γεωργίαδης, οι πρόεδροι των Συλλόγων Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς" και Λαογραφικού - Μορφωτικού Μελίκης και πλήθος κόσμου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση: 

 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο