Η παράσταση "Τα Βήματα του Απ. Παύλου" ανέβηκε στη Νάουσα - Τιμήθηκε ο Ηγούμενος της Καλλίπετρας

Παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση, "ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ", στο ανοιχτό θέατρο Νάουσας "ΚΙΟΣΚΙ", το απόγευμα της Κυριακής (26/6).

Το έργο ανέβηκε στο πλαίσιο των ΚΒ' Παυλείων και το Σενάριο/Σκηνοθεσία ήταν του Στυλιανού Πέκαλη, η μουσική επιμέλεια του μουσικοσυνθέτη Γεωργίου Βενετσάνου και της Βιβιάννας Σπύρου, ενώ την οργάνωση είχαν ο Μορφωτικός Σύλλογος Χαρίεσσας "Αγ. Δημήτριος" και η Φιλαρμονική Κοπανού "Αγ. Παρασκευή", σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας. Στην παράσταση έπαιξαν μέλη των δύο παραπάνω συλλόγων.
Μετά το τέλος της παράστασης, οι δύο σύλλογοι που διοργάνωσαν την παράσταση τίμησαν τον Ηγούμενο της Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας Βέροιας, Αρχιμ. Παλαμά Καλλιπετρίτη, παρουσία του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, τόσο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στο μικρό, πλην όμως μεγάλου πνευματικού βεληνεκούς μοναστήρι του, αλλά και για την συμμετοχή του σε πλήθος ομιλιών θρησκευτικού περιεχομένου που διοργάνωσαν κατά καιρούς, καθώς και τη συμβολή του στα θεολογικά στοιχεία του έργου.
 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο