Gregory Paros και Γιάννης - Επαμεινώνδας Τσούκας στην ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Gregory Paros. Ο 18χρονος Ελληνοαμερικάνος καλαθοσφαιριστής με ρίζες από την Πέλλα έχει ύψος 1.85, αγωνίζεται στην θέση του shooting guard και διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του. 

Έχει αγωνιστεί στο William C. Bryant High School στην περιοχή της Νέας Υόρκης, όπου και διετέλεσε πρώτος σκόρερ της περιφέρειας κατά την senior χρονιά του.  O Gregory έλαβε μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας κατά το τελευταίο δίμηνο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και επέλεξε τον Φίλιππο Βέροιας για να κάνει τα πρώτα του βήματα στο ελληνικό μπασκετικό προσκήνιο.
Επίσης, ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη-Επαμεινώνδα Τσούκα.  Ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής (γεν. 1998) κατάγεται από τα Γρεβενά και είναι γιος του επί χρόνια καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ Δημήτρη Τσούκα.´Εχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στις θέσεις του point guard και του shooting guard. 

Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και την περασμένη σαιζόν καθοδήγησε με μαεστρία την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο