Πέντε συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις και ναρκωτικά την Τετάρτη (27/7) στην Ημαθία

Σε 5 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία χθες, Τετάρτη 27 Ιουλίου, σε 4 υποθέσεις, για ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη χθες (27-07-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 31χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους για το αδίκημα της αντίστασης.

Συνελήφθη χθες (27-07-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας ένας 31 χρόνος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του εισαγγελική διάταξη του Πρωτοδικείου Χαλκιδικής προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής φυλάκισης 2 ετών, 6 μηνών και 22 ημερών, για τα αδικήματα της κλοπής από κοινού και της παράνομης οπλοκατοχής.

Συνελήφθη χθες (27-07-2016) το μεσημέρι στην Ημαθία από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 50χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθησαν χθες (27-07-2016) το απόγευμα στην Ημαθία από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας δύο άτομα ηλικίας 31 και 37 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατείχαν από κοινού.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο